Experiențe împreună.
You are here:

Trădare în Premier League! Tottenham şi Mourinho vor să dea lovitura. Un fost star de pe Anfield negociază cu gruparea londoneză

Trădare în Premier League! Tottenham şi Mourinho vor să dea lovitura. Un fost star de pe Anfield negociază cu gruparea londoneză

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a cerut intăriri serioase pentru stagiunea viitoare, iar Daniel Levy, preşedintele lui Spurs, s-a apucat de treabă.

Calciomercato scrie că Philippe Coutinho negociază deja cu Tottenham, chiar dacă agentul său a negat un posibil acord.  "Discuţii au mai fost, dar nu s-a ajuns la un acord din motive financiare" a mărturisit Kia Joorabchian, agentul jucătorului.

Mourinho îl vrea pe brazilian din sezonul viitor, iar Tottenham va face tot posibilul pentru a-l transfera pe fostul fotbalist al celor de la Liverpool.

Coutinho s-a transferat de pe Anfield Road la Barcelona, iar acum este împrumutat la Bayern Munchen.

Vara viitoare va fi una extrem de importantă pentru viitorul clubului catalan. Conducătorii Barcelonei lucrează intens la capitolul transferuri şi dacă la capitolul veniri au două ţinte, Neymar (28 de ani) şi Lautaro Martinez (22 de ani), catalanii au o listă lungă de jucători cărora le vor arăta uşa în următoarea perioadă de mercato.

Şefii grupării blaugrana vor să scape de Antoine Grimezann, Philipe Coutinho, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Neto, Martin Braithwaite şi Carles Alena, anunţă Sport, ziarul de casă al Barcelonei. Dacă reuşesc să vândă tot ce şi-au propus, catalanii vor face bani suficienţi pentru aducerea celor două ţinte importante.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe