Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga 1. Pleacă de la FCSB după cearta cu Becali şi semnează cu o mare rivală din campionat

Trădare ISTORICĂ în Liga 1. Pleacă de la FCSB după cearta cu Becali şi semnează cu o mare rivală din campionat

FCSB

Comentarii

La fel ca Dorin Rotariu, Damjan Djokovic şi Cristi Ganea au semnat cu FCSB în acest sezon, însă se pregătesc deja să se despartă de vicecampioana României.

Gigi Becali a dezvăluit că a negociat deja cu oficialul lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru transferul lui Dorin Rotariu la gruparea alb-roşie. Însă, pe lângă atacantul în vârstă de 28 de ani, FCSB vrea să o ajute pe marea rivală şi să-i trimită în tabăra "câinilor" şi pe Damjan Djokovic şi Cristi Ganea.

"I-am zis să îl ia şi pe Djokovic. L-a contactat şi pe Djokovic. I-am zis Convinge-i, ia-i, eu le dau bani să închid cu ei. Dacă le dai 15.000 de euro, părerea mea e că vin.

Au o şansă cu ăştia trei, dar tot trebuie să mai ia. Nu le ajunge. Mai trebuie să ia vreo doi pe lângă ăştia trei. Ca să scapi de retrogradare trebuie să baţi, să baţi, să baţi. Ei nu pot bate pe nimeni" , a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Dorin Rotariu a fost cumpărat, în ianuarie 2017, cu 2,2 de milioane de euro, de la Dinamo, de Club Brugge. Fotbalistul român n-a reuşit să se impună şi a bifat doar un gol şi trei pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru Brugge.

În rest, Rotariu a fost împrumutat la alte echipe din Belgia sau din Olanda, precum Mouscron sau AZ Alkmaar, urmând ca în iarna lui 2019 să se despartă definitiv de Club Brugge.

Ajuns la Astana, Dorin Rotariu n-a confirmat nici aici, iar în vara lui 2021 a semnat cu Ludogoreţ. După un alt împrumut la Atromitos, în Grecia, atacantul român a rămas liber de contract în vara acestui an, iar în octombrie a bătut palma cu Gigi Becali pentru a juca la FCSB, unde n-a marcat niciun gol în cele şapte meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 400 de mii de euro valorează Dorin Rotariu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbdinamodjokovicbecaliganearotariu 

viewscnt
Articole similare