Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Becali a dat lovitura anului la FCSB. Şapte jucători de la marea rivală au semnat cu roş-albaştrii

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Becali a dat lovitura anului la FCSB. Şapte jucători de la marea rivală au semnat cu roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu în Liga I, însă acum Gigi Becali pregăteşte lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor.

Pe lângă transferurile efectuate la nivelul primei echipe, patronul celor de la FCSB îşi continuă proiectul început în urmă cu mai multe sezoane şi aduce la academia sa copii şi juniori cei mai buni tineri fotbalişti din ţară. Aşa au şi apărut la prima echipă nume importante precum Octavian Popescu sau Ovidiu Perianu, jucători care s-au impus în Liga I şi, ulterior, au ajuns şi la reprezentativa de tineret a României.

Comentăm împreună meciul inaugural de la Euro 2020

Astfel, în acest moment, Gigi Becali a profitat de problemele financiare pe care le are marea rivală Dinamo şi a adus deja la echipă şapte jucători crescuţi la clubul din Ştefan cel Mare.

"Eu nu ştiu ce se întâmplă la Dinamo, nu am mai ţinut legătura cu nimeni de acolo, dar îmi pare rău de ce aud, că jucătorii crescuţi de noi la Dinamo sunt vânduţi pe sume modice.

Nu se concepea aşa ceva pe vremea noastră! Asta înseamnă să nu ai o strategie şi un concept de promovare al jucătorilor. La Dinamo mai sunt jucători de mare perspectivă, unii în lotul echipei mari, nu la rivale!

Eu nu am avut puterea decât să-i pregătesc până la 19 ani, când au terminat junioratul. Nu m-a ajutat nimeni de la echipa mare pentru promovarea lor, am avut mereu uşile închise!

În acest an, au terminat junioratul jucători care pot juca la orice echipă din prima ligă: Tălmaciu, Borcea, Bani, Spînu, Florescu etc. Mai sunt jucătorii de la 2003, Floare, Amzr, Curea, Şutru, Ţapurin, Badea, Ciontea sunt deja la FCSB. Pe Mitrovici (2004) l-au pierdut.

Toate grupele sunt la pământ. Este primul an în ultimii 8 în care nu jucăm nicio finală. S-a ales praful de tot”, a declarat Gabriel Răduţă, fostul coordonator al Academiei lui Dinamo, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare