Experiențe împreună.
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Budescu a refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă echipă de top. Lovitură în plin pentru Becali: "Mă bucur că a acceptat"

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Budescu a refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă echipă de top. Lovitură în plin pentru Becali: "Mă bucur că a acceptat"

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre marile favorite la titlu în actualul sezon din Liga I, alături de campioana ultimelor trei sezoane, CFR Cluj. Însă, din păcate pentru suporterii roş-albaştrilor, Gigi Becali primeşte lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor.

FCSB a făcut un prim pas greşit în 2021 în cursa pentru titlu. Echipa pregătită de Toni Petrea a remizat, scor 2-2, în deplasarea de la FC Viitorul, iar CFR Cluj a profitat de situaţie şi, în urma victoriei de la Sepsi Sf. Gheorghe, s-a apropiat la un singur punct în spatele roş-albaştrilor.

Fără succes în cursa pentru titlu de mai bine de cinci ani, ultimul campionat cucerit fiind cel din 2015, FCSB urmăreşte să-şi întărească lotul în actuala perioadă de transferuri. Însă marea problemă este că Gigi Becali nu reuşeşte să aducă la echipă jucătorii pe care îi urmăreşte încă din startul sezonului.

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Budescu a refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă echipă de top. Lovitură în plin pentru Becali: "Mă bucur că a acceptat"

După ce a ratat transferul lui Dumitru Cardoso, care a semnat deja cu Suwon Samsung Bluewings, patronul celor de la FCSB este foarte aproape să mai piardă un jucător în care îşi punea mari speranţe. Constantin Budescu era marea ţintă a roş-albaştrilor din actuala perioadă de transferuri şi, la finalul anului trecut, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, mijlocaşul Astrei chiar recunoştea că discută des cu Gigi Becali şi că este interesat de o eventuală revenire la FCSB.

"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. Suntem prieteni" , a spus, la finalul anului trecut, Constantin Budescu.

Deşi Gigi Becali a fost foarte aproape de a da lovitura prin transferul mijlocaşului, până la urmă, Ioan Niculae l-a convins pe Constantin Budescu să-şi prelungească înţelegerea care expiră în vara acestui an. Patronul Astrei a dezvăluit că fotbalistul de 31 de ani şi-a dat acceptul să continue la giurgiuveni.

"I-am propus un contract pe un an şi jumătate sau pe doi ani. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aştept să facem actele. I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el" , a spus Ioan Niculae pentru prosport.ro.

  • 2 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 6 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Budescu în cele 13 meciuri jucate pentru Astra în actuala stagiune din Liga I

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...