Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare istorică în Liga I. Dan Petrescu le dă lovitura de graţie şefilor de la CFR Cluj şi negociază cu un alt club de tradiţie. Vine să ia titlul

Trădare istorică în Liga I. Dan Petrescu le dă lovitura de graţie şefilor de la CFR Cluj şi negociază cu un alt club de tradiţie. Vine să ia titlul

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj, la finalul lunii trecute, însă nu duce lipsă de oferte şi este chiar foarte aproape de a reveni în Liga I mai repede decât se aştepta.

CFR Cluj pare că a trecut peste şocul despărţirii de antrenorul Dan Petrescu. Jucătorii campioanei României încep să se acomodeze cu stilul lui Edward Iordănescu, cel care a preluat banca tehnică a campioanei României, iar rezultatele sunt la nivelul aşteptărilor şefilor de la Cluj. Ardelenii s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Poli Iaşi la revenirea antrenorului pe bancă, apoi au reuşit un meci extrem de bun şi au fost aproape de a obţine calificarea în deplasarea de la Young Boys Berna.

Elveţienii au mers în 16-imile Europa League graţie unei decizii controversate a arbitrului, care a dat penalty în minutul 90+2 pentru Young Boys. Apoi, CFR Cluj a trecut peste dezamăgirea din Europa şi a câştigat derby-ul cu FCSB, scor 2-0. Dacă foştii săi jucători se descurcă din ce în ce mai bine cu noul antrenor pe banca tehnică, Dan Petrescu traversează şi el o perioadă foarte bună a carierei.

Trădare istorică în Liga I. Dan Petrescu le dă lovitura de graţie şefilor de la CFR Cluj şi negociază cu un alt club de tradiţie

Antrenorul de 52 de ani are o mulţime de oferte, una inclusiv din Liga I. CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi-au disputat ultimul meci din sezonul trecut cu trofeul Ligii I pe masă, iar experienţa lui Dan Petrescu s-a simţit din plin şi ardelenii s-au impus fără probleme. Acum, Mihai Rotaru vrea să dea marea lovitură şi să-l aducă pe banca tehnică a oltenilor chiar pe Dan Petrescu. Site-ul prosport.ro notează că antrenorul a fost contactat de oficialii Universităţii Craiova pentru a prelua echipa şi pentru a-i conduce pe olteni către titlul aşteptat din 1991.

Însă concurenţa este mare pentru şefii din Bănie. După ce au picat înţelegerile cu Ludogoreţ şi cu naţionala Emiratelor Arabe Unite, Dan Petrescu este dorit acum de Nantes, ocupanta locului 16 din Ligue 1, dar şi de Boavista, aflată tot pe locul 16 în prima ligă din Portugalia.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare