Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Fotbalistul dat afară de Becali de la FCSB semnează cu CFR Cluj. Transferul iernii în fotbalul românesc

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Fotbalistul dat afară de Becali de la FCSB semnează cu CFR Cluj. Transferul iernii în fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

FCSB a realizat multe transferuri notabile de-a lungul timpului, însă nu toţi jucătorii ajunşi la gruparea roş-albastră s-au acomodat. Aşa a fost şi situaţia lui Sergiu Buş, care l-a dezamăgit rapid pe Gigi Becali, iar acum este aproape de revenirea în Liga I.

FCSB n-a mai luat titlul din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Rezultatele roş-albaştrilor din ultimele sezoane au fost cu atât mai dezamăgitoare cu cât investiţiile făcute de Gigi Becali n-au fost deloc mici în niciuna dintre stagiuni. Deşi pe banca vicecampioanei României s-au aflat antrenori cu nume din fotbalul românesc, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, FCSB n-a mai reuşit să câştige titlul, cedând lupta în fiecare sezon cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane.

Unul dintre transferurile în care latifundiarul din Pipera şi-a pus toată speranţa a fost cel al lui Sergiu Buş. Adus în vara anului 2020, atacantul a prins doar 11 meciuri pentru FCSB, perioadă în care a marcat două goluri şi a reuşit o singură pasă decisivă. Intrat rapid în atenţia lui Gigi Becali, atacantul de 29 de ani a plecat de la gruparea roş-albastră după doar şase luni. La începutul acestui an, Buş a plecat în Coreea de Sud, la Seongnam, unde a marcat un singur gol în cele 19 meciuri jucate.

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Fotbalistul dat afară de Becali de la FCSB semnează cu CFR Cluj. Transferul iernii în fotbalul românesc

Acum, conform gsp.ro, atacantul şi-a încheiat colaborarea cu echipa asiatică şi urmează să revină în Liga I. Sergiu Buş este dorit insistent de CFR Cluj, echipă la care a mai evoluat, şi de Sepsi Sf. Gheorghe, club care se luptă pentru câştigarea Cupei României, competiţie în care este în semifinale.

Cum Denis Alibec a fost deja exclus din lot de Dan Petrescu, şansele ca Sergiu Buş să ajungă la CFR Cluj sunt foarte ridicate. De altfel, oficialii campioanei României au recunoscut în nenumărate rânduri că sunt în căutarea unui atacant.

Sergiu Buş a mai fost legitimat la CFR Cluj între 2009 şi 2014, perioadă în care a mai fost împrumutat la Unirea Alba Iulia, la Târgu Mureş, la Gaz Metan şi la Corona Braşov.

  • 600 de mii de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare