Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare istorică în Liga I. Starul lui Dinamo semnează cu rivalii de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, lovitură în plin pentru Cortacero

Trădare istorică în Liga I. Starul lui Dinamo semnează cu rivalii de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, lovitură în plin pentru Cortacerogalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova joacă marţi ultimul meci din acest an, cu CFR Cluj, însă oficialii oltenilor au început deja treaba şi şi-au conceput lista de transferuri pentru pauza de iarnă.

Universitatea Craiova a avut un start perfect de sezon, însă înfrângerile suferite pe propriul teren cu echipe care în stagiunea anterioară au evoluat în play-out, precum Academica Clinceni sau Chindia Târgovişte, au dus la demiterea lui Cristiano Bergodi. În locul antrenorului italian, pe banca oltenilor, a venit Corneliu Papură.

În derby-ul pentru lupta la titlu cu FCSB, câştigat de roş-albaştri cu 2-0, săptămâna trecută, Universitatea Craiova şi-a dezamăgit fanii şi conducătorii cu jocul prestat, iar oltenii au avut de suferit în special în zona de creaţie. Astfel, oficialii Universităţii Craiova au început să caute omul perfect pentru ofensiva echipei, iar soluţia perfectă vine chiar din Liga I.

Trădare istorică în Liga I. Starul lui Dinamo semnează cu rivalii de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, lovitură în plin pentru Cortacero

Juan Camara este mijlocaşul stânga care a impresionat în prima parte a actualului sezon la Dinamo. Cu meciuri jucate chiar şi pentru echipa mare de la FC Barcelona, fotbalistul spaniol de 26 de ani are două goluri marcate şi două pase decisive în cele 16 partide în care a evoluat pentru clubul din Ştefan cel Mare în actuala stagiune, în toate competiţiile.

Împrumutat de polonezii de la Jagiellonia până în vara anului următor, Juan Camara ar putea pleca de la Dinamo încă din această iarnă din cauza problemelor financiare pe care le au "câinii". Neplătit de când a venit în Ştefan cel Mare, mijlocaşul spaniol poate juca în partea a doua a sezonului pentru Universitatea Craiova, care este dispusă să îi îndeplinească toate pretenţiile financiare.

"Trebuie să plec, pentru că e o situaţie dificilă pentru mine, pentru familia mea şi pentru colegii mei. Aceste 4 luni au fost dificile. Sunt de 4 luni aici şi am jucat doar de plăcere" , a spus Juan Camara, după ultimul meci jucat de Dinamo în acest an, remiza 1-1 cu Academica Clinceni.

Astfel, Mihai Rotaru vrea să profite de problemele de la Dinamo şi să îl aducă pe Juan Camara la Universitatea Craiova la recomandările lui Gică Craioveanu, un bun cunoscător al fotbalului spaniol, unde mijlocaşul de 26 de ani a evoluat până în 2018, când a mers în Polonia.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaliga 1cfr clujdinamojuan camaramihai rotaru 

viewscnt
Articole similare