Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare istorică în Spania!? Fostul idol de la Real Madrid poate ajunge la eterna rivală! Messi insistă pentru transferul său

Trădare istorică în Spania!? Fostul idol de la Real Madrid poate ajunge la eterna rivală! Messi insistă pentru transferul său

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez şi Neymar sunt principalele ţinte ale Barcelonei pentru a întări defensiva, dar gruparea catalană are şi o variantă de rezervă.

Conform celor de la OKDiario, Lionel Messi insistă  pe lângă oficialii clubului pentru transferul compatriotului său, Angel di Maria, fost jucător la Real Madrid.

Trădare istorică în Spania. Di Maria la Barcelona?

Evident, Di Maria ar fi o afacere mai ieftină pentru Barca decât Neymar sau Lautaro Martinez, astfel că transferul s-ar putea realiza mult mai uşor, mai ales că Messi vrea să joace alături de "Fideo".

Angel di Maria joacă acum la Paris Saint Germain, dar a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei sale, la eterna rivală a Barcelonei, Real Madrid. În vârstă de 32 de ani, Angel di Maria joacă din 2015 la Paris Saint Germain. El a crescut la Rosario Central, formaţie pentru care a debutat în 2005, după 13 ani petrecuţi la nivelul juniorilor la această echipă. A strâns două sezoane şi a fost transferat de Benfica Lisabona în 2007.

De aici a plecat la Real Madrid, unde a jucat 194 de meciuri, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai madrilenilor. Alături de Real Madrid a cucerit UEFA Champions League.

Di Maria are 102 selecţii în echipa naţională şi 20 de goluri marcate. Este campion al Portugaliei, Spaniei şi Franţei, având un total de 22 de trofee cucerite la nivel de club.

Afla mai multe despre: angel di mariafc barcelonamessi 

viewscnt
Articole similare