Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Superligă. A negociat "la sânge" cu Becali, dar a semnat cu marea rivală a FCSB-ului. Surpriză totală

Trădare ISTORICĂ în Superligă. A negociat "la sânge" cu Becali, dar a semnat cu marea rivală a FCSB-ului. Surpriză totală

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi-a continuat campania de transferuri din această vară cu o nouă mutare importantă. Ardelenii au anunţat că au bătut palma cu Anton Kresic, fotbalist dorit intens şi de FCSB chiar în această vară.

Fotbalistul echipei HNK Rijeka, Anton Kresic, va evolua sub formă de împrumut la CFR Cluj în sezonul 2023-2024, gruparea ardeleană având opţiunea transferului definitiv în vara anului viitor.

"Cluburile CFR 1907 Cluj şi HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundaşului central Anton Kresic pentru un an, clubul nostru având opţiunea de cumpărare definitivă. În ultimele două sezoane, apărătorul de 1,98 m a jucat în Croaţia, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri. Îi urăm multă baftă şi cât mai multe reuşite la CFR Cluj", a anunţat CFR Cluj pe site-ul său oficial.

Anton Kresic a început fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de clubul italian Atalanta. În primul sezon şi jumătate, a bifat 47 de meciuri şi a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Ulterior, sub formă de împrumut, Kresic a evoluat tot în Italia, în Serie B şi C, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi şi Padova.

Kresic vine să completeze defensiva grupării clujene după plecările din ultimele două zile ale fundaşilor centrali Andrei Burcă, la gruparea saudită Al-Okhdood, şi Yuri Matias, la Neftci Baku, din Azerbaidjan.

CFR i-a transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana), pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone), pe fundaşul albanez Arlind Ajeti (Pordenone), pe mijlocaşul congolez Durel Avounou (Umraniyespor), pe fundaşul israelian Ziv Morgan (Ironi Kiryat Shmona) şi pe fundaşul Anton Kresic (HNK Rijeka). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

Kresic, dorit şi de Becali la FCSB

De altfel, fundaşul croat a fost dorit insistent şi la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că Anton Kresic a negociat chiar în această vară cu vicecampiaoana României.

"Da, un croat, s-a înţeles un an plus un an şi acum a zis că să fie doi ani. Noi ne-am înţeles aşa. Asta e ce ştiu. Meme ştie, pe mine nu mă mai interesează. Mi-a spus că nu a semnat azi, deşi trebuia să semneze.

Că vrea doi ani. Doamne ferească! Eu mai fac aşa ceva? Vii la FCSB, joci un an, eşti apt, rămâi, nu eşti, fiecare cu treaba lui. O să mai luăm încă un fundaş central neapărat dacă nu vine croatul ăsta" , a declarat Gigi Becali la începutul acestei luni.

În cele din urmă, Kresic a refuzat propunerea lui Gigi Becali şi n-a mai semnat cu FCSB, astfel că a bătut palma acum cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbbecalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare