Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare istorică! Un nou caz Figo e pe cale să se producă în Spania. Barca, discuţii pentru un jucător de la Real Madrid

Trădare istorică! Un nou caz Figo e pe cale să se producă în Spania. Barca, discuţii pentru un jucător de la Real Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că FC Barcelona a devenit interesată de transferul unui fotbalist de la Real Madrid.

Este vorba despre Dani Ceballos, fotbalist declarat transferabil de marea rivală, dar care se încadrează perfect în filosofia clubului catalan.

Fotbalist cu un excelent joc de pase, crescut într-un sistem de joc similar cu cel al Barcelonei, foarte bun în zona centrală şi cu ultimă pasă pe ultimii 30 de metri, Dani Ceballos ar putea fi subiectul unei trădari istorice.

Barcelona ar fi devenit interesată de transferul lui Dani Ceballos, imediat ce Quique Setien a aflat că jucătorul este transferabil. Setien este omul de care se leagă cea mai bună perioadă din cariera talentatului fotbalist spaniol. Cei doi au colaborat la Betis Sevilla, club de la care Real Madrid l-a achiziţionat la mare luptă chiar cu FC Barcelona.

O eventuală propunere a catalanilor este privită din mai multe unghiuri de oficialii merengue. Pe de o parte, există voci în conducerea clubului care susţin că nu există nicio problemă ca un fotbalist de la Real să meargă la Barcelona, mai ales dacă el nu contează pentru Zinedine Zidane. Pe de altă parte, alte voci susţin că este imposibil să îţi întăreşti marea rivală cu un fotbalist atât de talentat.

Momentan, totul pare la nivel de zvon, dar informaţia a fost lansată de presa din Catalonia şi a ajuns deja pe site-urile de socializare, acolo unde fanii blaugrana, nu văd deloc cu ochi răi un transfer al lui Ceballos, fotbalist care se pliază pe ceea ce joacă Barca.

Dani Ceballos joacă la Arsenal, acolo unde este împrumutat de Real Madrid. Cel mai probabil, ”tunarii” nu îl vor achiziţiona definitiv, iar Real Madrid solicită 45 de milioane de euro pentru transferul său.

  • -Din 2007 un fotbalist nu a mai jucat la ambele cluburi în urma unui transfer direct (Javier Saviola)
  • -Dani Ceballos ar putea intra pe o listă scurtă, dar plină de fotbalişti celebri care au juca pentru ambele echipe. Printre ei, Gheorghe Hagi, Robert Prosinecki, Samuel Etoo, Ronaldo Nazario, Luis Figo sau Michael Laudrup

Afla mai multe despre: dani ceballosreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare