Experiențe împreună.
You are here:

Trădare istorică! Un star de la Real Madrid trece la FC Barcelona? Rivaldo: ”Mi-aş dori să-l transferăm”

Trădare istorică! Un star de la Real Madrid trece la FC Barcelona? Rivaldo: ”Mi-aş dori să-l transferăm”

Real Madrid

Comentarii

În mandatul lui Julen Lopetegui a bifat 70% din minutele posibile. După demiterea fostului selecţioner şi numirea lui Santiago Solari, procentajul a scăzut la 30%.

Isco s-a răstit la fani la meciul cu  ŢSKA Moscova şi a trebuit să suporte fluierăturile unei părţi importante a Bernabeului. A pierdut protagonismul şi pare condamnat dacă nu-şi va schimba comportamentul. Solari îi reproşează în primul rând lipsa de angajament de la antrenamente.

Nici pe teren nu pare s-o arate. Presa spaniolă a arătat felul în care s-a comportant Isco la golul trei primit de Real Madrid cu ŢSKA Moscova: spaniolul mergea efectiv pe teren, deşi avea două posibilităţi de marcaj.

”Dacă mă întrebaţi dacă l-aş vrea la Barcelona, răspunsul e da. Este un fotbalist excelent şi cred că atât lui cât şi Barcei un astfel de transfer le-ar face bine” spune brazilianul Rivaldo, care a fost rugat să comenteze zvonurile legate de o posibilă mutare a lui Isco pe Camp Nou.

Acum câteva luni, spaniolii au scris că tatăl fotbalistului a discutat cu un oficial al Barcelonei, dar Isco a negat informaţia. Este cunoscut faptul că andaluzul era un fan al echipei catalane în copilărie: ”Mi-e greu să cred că un astfel de fotbalist va fi negociat de două mari rivale” crede şi brazilianul Rivaldo. ”Isco e un fotbalist senzaţional, dar când o echipă ca Real Madrid pierde 0-3 acasă cu ŢSKA, asta nu are cum să placă publicului. El trebuie să uite rapid ce s-a întâmplat, pentru că publicul are mereu dreptate” a mai adăugat Rivaldo. 

viewscnt
Articole similare