Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare la Barcelona? Ansu Fati a semnat cu impresarul lui Cristiano Ronaldo şi l-a lăsat cu ochii-n soare pe fratele lui Leo Messi

Trădare la Barcelona? Ansu Fati a semnat cu impresarul lui Cristiano Ronaldo şi l-a lăsat cu ochii-n soare pe fratele lui Leo Messi

FC Barcelona

Comentarii

Cel mai promiţător tânăr de la Barcelona, Ansu Fati, a decis să îşi schimbe impresarul.

Spaniolul în vârstă de 17 ani va fi reprezentat de acum încolo de Jorge Mendes, cel care are grijă şi de interesele unor nume grele din fotbal precum Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva sau Joao Felix.

În contextul în care Fati a fost reprezentat până acum de tatăl său şi de fratele lui Leo Messi, Rodrigo, gestul său de a semna cu Polaris Sports este interpretat de mulţi ca fiind o trădare.

Fati a devenit astfel al doilea jucător de la Barcelona impresariat de Jorge Mendes, după Nelson Semedo.

Clauza de reziliere a lui Ansu Fati va ajunge la 170 de milioane de euro când va împlini 18 ani, pe 31 octombrie anul acesta. Conducerea Barcelonei îşi propune să îi ofere un contract de fotbalist profesionist şi odată cu acesta să îi mărească suma pentru care poate fi cumpărat de alt club direct. Şefii catalani speră să ridice clauza până la 400 de milioane de euro.

De altfel, preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a recunoscut că ”perla” produsă de La Masia nu este de vânzare.

”Am primit oferte pentru Ansu Fati, dar nu dorim să îl vindem. Vrem să crească aici, nu este de vânzare!”, a spus Bartomeu, potrivit publicaţiei Marca.

50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ansu Fati, conform Transfermarkt. Tânărul de 17 ani a reuşit 8 goluri pentru catalani, în sezonul încheiat recent, în toate competiţiile. 

Afla mai multe despre: barcelonacristiano ronaldoleo messiansu fati 

viewscnt
Articole similare