Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare maximă! A jucat opt ani la FCSB, iar acum semnează în Liga a 4-a cu CSA Steaua!

Trădare maximă! A jucat opt ani la FCSB, iar acum semnează în Liga a 4-a cu CSA Steaua!

FCSB

Comentarii

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor l-a declarat liber de contract pe Alexandru Aldea (23 ani), jucător ce a evoluat pentru FCSB în ultimii opt ani, incluzând aici şi perioada petrecută la juniori.

Aldea a prins un singur meci oficial însă pentru echipa mare, într-o partidă de Cupa Ligii cu Rapid, disputată în 2014. În rest, ori a fost împrumutat la alte echipe, ori s-a aflat la echipa a doua a clubului. FCSB a dorit să-i scadă salariul recent, însă jucătorul nu a acceptat, motiv pentru care tocmai clubul său l-a dat în judecată pentru a-i rezilia contractul unilateral.

Acest fapt a devenit oficial pe 12 iulie, iar Aldea anunţă că va semna cu cealaltă echipă care se luptă pentru identitatea brandului Steaua, CSA, gruparea din Liga a 4-a. 

Luni, lotul lărgit al echipei Steaua îşi reia activitatea cu reacomodarea la efort, sub coordonarea staff-ului tehnic format din: Marius Lăcătuş, Ştefan Iovan şi Gheorghe Niţu. Din vechiul lot au rămas Claudiu Chiş, Horia Iancu, Bogdan Sitaru, Cristian Jitaru, Mihai Butoi, Claudiu Zamfirescu, Adrian Vâlcea, Mihai Olaru, Ghiţă Constantinescu, Florin Răsdan, Alin Predescu, Ştefan Pădureţ şi Cătălin Mirea.

„M-am înţeles cu cei de la CSA Steaua să mă duc la dânşii la echipă. Am discutat ultima oară cu domnul Ştefan Iovan, iar dânsul mi-a spus când are loc reunirea echipei. Mă cunosc cu el de la lotul de juniori. Abia aştept să mă văd şi cu domnul Marius Lăcătuş.

Vreau să demonstrez că-i pot ajuta în Liga a 4-a şi nu sunt un fotbalist terminat. Cel mai bun randament îl dau pe postul de fundaş central. Le mulţumesc celor de la Steaua pentru şansa acordată” - a spus Alexandru Aldea pentru FANATIK.RO.

 

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru aldeacsa steauafcsb 

viewscnt
Articole similare