Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare uriaşă în Premier League! Un star de la Chelsea semnează cu o rivală din Anglia

Trădare uriaşă în Premier League! Un star de la Chelsea semnează cu o rivală din Anglia

Chelsea

Comentarii

Willian (31 de ani), decarul lui Chelsea, rămâne liber de contract la finalul sezonului şi este aproape de a semna cu o rivală a londonezilor din Premier League.

Dorinţa brazilianului era de a rămâne la Chelsea, însă îşi dorea un contract pe trei ani de zile, ceea ce conducerea "albaştrilor" nu îi oferă lui Willian din cauza vârstei pe care o are. 

France Football scrie că Manchester United a început discuţiile cu impresarul fotbalistului pentru a îl aduce pe Old Trafford din poziţia de fotbalist liber de contract, în această vară. Ole Gunnar Solskjaer îşi doreşte un jucător cu experienţă în ofensivă, lângă care să crească tinerele talente precum Rashford, Martial sau Greenwood. 

Willian joacă din 2013 în Premier League, iar de el s-au mai interesat şi cluburi precum Barcelona. În peste 300 de meciuri la Chelsea, brazilianul a marcat 59 de goluri şi a oferit 59 de assist-uri, la care se adaugă două titluri de campion, un trofeu UEFA Europa League, o Cupă a Angliei şi o Cupă a Ligii Angliei. 

Afla mai multe despre: willianchelseamanchester united 

viewscnt
Articole similare