Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădarea anului. Barcelona vrea un fotbalist de la Real Madrid! Preşedintele clubului admite: ”Am discuta cu Florentino”

Trădarea anului. Barcelona vrea un fotbalist de la Real Madrid! Preşedintele clubului admite: ”Am discuta cu Florentino”

Real Madrid

Comentarii

Cu o zi înainte de El Clasico, preşedintele clubului FC Barcelona Josep Maria Bartomeu a făcut o dezvăluire de senzaţie.

Real Madrid stă pe un butoi cu pulbere. Isco a refuzat să dea mâna cu delegatul echipei, legendarul Chendo, în momentul schimbării sale de pe teren, iar presa de casă scrie că oficialii clubului au explodat: ”E o glumă între noi, n-aţi înţeles-o voi” a explicat Isco ieri.

În cadrul emisiunii ”El Partidazo” de la COPE, preşedintele Josep Maria Bartomeu a pus şi mai mult gaz pe foc: ”Să-l transferăm pe Isco? Dacă antrenorii noştri ne-ar cere un jucător de la Real Madrid, bineînţeles că l-am transfera. Asta nu s-a întâmplat însp de când sunt eu aici. Nu există un pact de neagresiune între noi şi Real Madrid, fiecare echipă caută să fie cât mai puternică. Cazul Isco? Evident că am discuta cu Florentino dacă s-ar ajunge acolo” a mărturisit Bartomeu.

Preşedintele Barcelonei a atacat şi subiectul revenirii lui Neymar: ”Niciodată de când a plecat nu mi-a zis că ar vrea să revină. Nici el, nici tatăl său. Niciodată nu m-au sunat. Noi am luat decizia de a-i transfera pe Coutinho şi Dembele, care sunt mai tineri şi de care suntem foarte mulţumiţi. Ei sunt viitorul nostru” a explicat Bartomeu.

Mai marele catalanilor a confirmat că Lionel Messi va primi un nou contract: ”Da, va semna un nou acord. Termină în 2021 şi ne dorim să stea cât mai mult la noi. Când el simte că e cazul vom pregăti noul contract” a mai spus preşedintele Barcei.

Poti vedea El Clasico 2019 LIVE ONLINE pe site-ul telekomsport.ro

Afla mai multe despre: fc barcelonareal madridiscolionel messi 

viewscnt
Articole similare