Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădarea anului! Gonzalo Higuain şi-a dat acordul pentru un transfer ireal. Reţelele de socializare "au luat foc"

Trădarea anului! Gonzalo Higuain şi-a dat acordul pentru un transfer ireal. Reţelele de socializare "au luat foc"
Comentarii

Fost atacant la River Plate, Gonzalo Higuain ar putea semna cu Boca Juniors, marea rivală a echipei lui Gallardo.

Presa din Spania şi Argentina scrie că Boca Juniors este foarte interesată de transferul lui Gonzalo Higuain. Un interes care a declanşat reacţii furibunde pe reţelele de socializare şi chiar ameninţări cu moartea la adresa fostului atacant de la Real Madrid.

Fichajes.net notează că discuţiile dintre Boca şi Higuain sunt doar la nivel incipient şi că fosta echipă a lui Diego Maradona speră să poată da o lovitură de imagine în această vară. Astfel, pe lângă Higuain, Boca are pe lista sa şi alte nume importante, printre care şi cel al lui Edinson Cavani, care ar putea ajunge liber de contract pe La Bombonera.

Dacă transferul lui Cavani s-ar putea face gratis, Higuain ar putea să o coste pe Boca o sumă de bani. Chiar şi-aşa, oficialii clubului sunt dispuşi să investească într-un posibil transfer, mai ales că această mutare ar reprezenta o trădare istorică, pe care fanii "o vor savura şi peste multe decenii".

In urmă cu câteva luni, Higuain mărturisea că visează să se retragă în tricoul lui River Plate, club unde a evoluat între 2005 şi 2007, şi unde a crescut din 1997. Atacantul care a ajuns acum la 32 de ani a fost imediat taxat pe reţelele de socializare de către suporterii lui River. Nici cei ai Bocăi nu par foarte entuziasmaţi de o eventuală mutare, mulţi dintre ei considerând că "Pipita" nu are ce să caute la clubul lor.

Gonzalo Higuain este unul dintre cei mai buni atacanţi argentinieni ai ultimelor două decenii. Vârful care a evoluat timp de şase ani pentru Real Madrid a mai îmbrăcat tricoul unor echipe mari precum Napoli, Juventus, AC Milan sau Chelsea. Are 75 de selecţii in prima reprezentativă şi 31 de goluri, iar pentru Real Madrid a punctat de 121 de ori în 264 de meciuri.

Afla mai multe despre: gonzalo higuain 

viewscnt
Articole similare