Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădarea anunţată după CFR - FCSB! "Eu am crezut că-l ia FCSB. Poate semna". Fotbalistul uitat de Petrescu, bun pentru Vintilă

Trădarea anunţată după CFR - FCSB! "Eu am crezut că-l ia FCSB. Poate semna". Fotbalistul uitat de Petrescu, bun pentru Vintilă

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre soarta fundaşului lui CFR Cluj, Vinicius, care a fost îndepărtat de Dan Petrescu de pe lista trimisă la UEFA. Expertul Telekom Sport a susţinut că e mirat că FCSB nu l-a contact până în acest moment pe fotbalistul campioanei României.

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 1-0 (Vinicius 79)

Vinicius a adus cele trei puncte la Cluj în derby-ul dintre CFR şi FCSB, scor 1-0. Totuşi, sezonul nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit brazilianul. Vinicius a fost scos de pe lista UEFA de Dan Petrescu, înainte de meciurile din grupele Europa League, deşi jucase în preliminariile europene din Champions League. 

Deşi s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni fundaşi de la CFR Cluj, Vinicius nu s-a mai bucurat de acelaşi statut la CFR Cluj, dar a fost decisiv în meciul cu FCSB. Acum, "Bursucul" şi-a reconsiderat opţiunea şi se gândeşte să-l reintroducă pe fundaş pe lista UEFA, înainte de meciurile cu Sevilla, din 16-imile Europa League. 

Vinicius la FCSB?

Mirat de ce s-a întâmplat cu Vinicius în actualul sezon, Basarab Panduru a comentat situaţia fundaşului şi a introdus şi FCSB în problemă: "El are contract până în vară. Nu a primit prelungirea? Cu şase luni de zile înseamnă că poate să semneze. În mod normal, putea să semneze de la 1 ianuarie. Chiar cu FCSB. Eu am crezut că-l ia FCSB de acum. Încerca ceva cu CFR Cluj, plătea ceva. Acum nu putea, pentru că este sub contract. Dacă pleacă Vinicius... Vinicius e titularul celor de acolo. E mai sigur cu Boli - Vinicius. Crezi că un an nu mai poate să joace Vinicius? În locul lui vine un jucător mai bun?", a declarat expertul Telekom Sport. 

Încă de la venirea sa în iulie 2017, Vinicius s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni străini din Liga 1. Brazilianul a jucat 93 de meciuri la CFR Cluj, cu care a cucerit două titluri de campion în Liga 1.

De-a lungul carierei, brazilianul a mai jucat la: Anapolis-GO, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operario, Boavista şi Apollon Limassol. 

În acest moment, FCSB îi are pe postul de fundaş central pe: Bogdan Planic şi Iulian Cristea. 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbcfr clujviniciustransfer viniciuscfr fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare