Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădarea la care nu se aştepta Gigi Becali. Steaua l-a transferat pe unul din idolii fanilor roş-albaştrilor: „Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede”

Trădarea la care nu se aştepta Gigi Becali. Steaua l-a transferat pe unul din idolii fanilor roş-albaştrilor: „Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Opriţa îşi face echipă „UEFAntastică” pentru a promova cu CSA Steaua în Liga 3. Antrenorul „militarilor” l-a coptat în staff-ul tehnic pe unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti care a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

În vârstă de 43 de ani, Gabriel Boştină va fi antrenorul secund al lui Daniel Opriţa. Fostul mijlocaş a jucat în Ghencea între 2002 şi 2007, perioadă în care a cucerit două titluri de campion şi a jucat o semifinală de Cupa UEFA.

Opriţa şi Boştină au fost colegi de cameră la Steaua, iar acum, cei doi vor încerca să promoveze cu echipa Armatei în Liga 3. CSA Steaua l-a prezentat oficial pe Boştină, la fel ca pe vremea când era jucător. Fostul număr 11 din Ghencea a jonglat de câteva ori cu mingea:

„Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede”, a declarat Gabriel Boştină pentru Steaua TV,

Până să ajungă în primul eşalon, CSA Steaua mai are un drum lung de parcurs. Mai întâi, „militarii” trebuie să ajungă în Liga 3. Ei au de disputat play-off-ul din Liga 4, play-off care va desemna campioana Bucureştiului. Acolo, echipa lui Opriţa le are ca adversare pe FC Rapid 2, Bucharest United şi Progresul Bucureşti 2005/AFC Asalt. Ultimele două formaţii sunt la egaltiate de puncte şi la rândul lor vor juca un baraj pentru poziţia a patra.

Dacă vor câştiga acest play-off, cei de la CSA Steaua vor disputa barajul de promovare cu una dintre AS FC Bărăganul Ciulniţa, AFC Victoria Adunaţii Copăceni şi CS Argeşul 2009 Mihăileşti. Barajul de promovare se va juca în sistem de mini-grupe, astfel că Bucureştiul va împărţi Grupa B din Regiunea 6, cu Ialomiţa şi Giurgiu. Vor promova în Liga 3 cele 14 câştigătoare ale respectivelor mini-grupe.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabostinabecalicsa 

viewscnt
Articole similare