Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădat de un fost coleg! Un fost galactic anunţă schimbarea lui Zidane. Stie şi cine va prelua Real Madrid: "Este un tehnician de cel mai înalt nivel!"

Trădat de un fost coleg! Un fost galactic anunţă schimbarea lui Zidane. Stie şi cine va prelua Real Madrid: "Este un tehnician de cel mai înalt nivel!"

Real Madrid

Comentarii

Fernando Morientes, fost mare jucător la Real Madrid pariază pe revenirea lui Jose Mourinho pe Santiago Bernabeu.

Morientes a dezvăluit în cadrul emisiunii El Iceberg că este convins că Mourinho poate reprezenta o soluţie excelentă pentru banca fostei campioane a Europei: "A mai fost în club, cunoaşte foarte bine ce se cere aici şi cum stau lucrurile la Real Madrid. În plus, îi cunoaşte bine pe jucători. Nu ştiu dacă este pe lista clubului, dar sunt convins că vorbim despre un antrenor de cel mai înalt nivel. Este important pentru un tehnician al Realului cum ştie să gestioneze vestiarul, iar Mourinho poate face asta" a explicat Morientes.

Fostul atacant blanco s-a pronunţat şi asupra lui Zinedine Zidane: "Proiectele se fac de comun acord între antrenori şi conducere. Dacă un antrenor pleacă înainte de finalul unui sezon, înseamnă că proiectul nu a funcţionat deloc. În momentele dificile este însă necesar să apelăm la calm, pentru a nu arăta cu degetul vinovaţii. Mie îmi plac proiectele de durată, iar examenul final se dă la finalul sezonului" a mai spus Fernando Morientes.

Fernando Morientes şi Zinedine Zidane au fost coechipieri în perioada galactică la Real Madrid. În vârstă acum de 43 de ani, Morientes a jucat pentru Real între 1997 şi 2005. A marcat în total 101 goluri pentru fosta campioană a Europei.

Afla mai multe despre: zinedine zidanemorientesreal madrid 

viewscnt
Articole similare