Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădătorul din play-off? „Mincinos, dubios, neserios!”. Un jucător riscă să fie pus pe liber mai devreme

Trădătorul din play-off? „Mincinos, dubios, neserios!”. Un jucător riscă să fie pus pe liber mai devreme

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe nu are linişte de când a aflat că fundaşul Rachid Bouhenna (29 de ani) a semnat, pe ascuns, cu CFR Cluj, rivala din play-off.

Acuze peste acuze în play-off: „Mincinos, dubios, neserios!”. Un jucător este suspectat că şi-ar fi ajutat viitoarea echipă

Conducerea lui Sepsi a aflat recent că fundaşul său a semnat cu campioana din Liga I. Leo Grozavu a primit vestea şi a decis să îl excludă din lot pe Bouhenna, ba mai mult, vrea să îl pună pe liber mai devreme. 

Conform celor spuse de gsp.ro., Sepsi se simte trădată de comportamentul stoperului de 29 de ani, pus căpitan la un moment dat de Leo Grozavu. 

Directorul sportiv al clubului, Attila Hadnagy, nu-l iartă pe fostul internaţional U23 al Algeriei şi îl bănuieşte că ar fi luat cartonaşele galbene intenţionat în meciul cu CFR.

„Acum pot să mă gândesc la acel «roşu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roşu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă", a fost explicaţia găsită de oficialul lui Sepsi pentru sursa citată anterior. 

„A semnat din decembrie sau ianuarie”

 „Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Aşa cred eu", a mărturisit Hadnagy, dezamăgit de fotbalist. 

Sepsi se gândeşte să-i achite salariul la zi lui Bouhenna şi să rezilieze mai repede contractul cu fundaşul care în ultimii 2 ani a jucat la Sfântu Gheorghe. Este propunerea făcută de Attila Hadnagy şi are mari şanse să primească aprobarea din partea patronului: „Aşa neserios? Să pleci pe furiş? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii şi să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ţinem. Ne-a minţit. Am un mare semn de întrebare pentru ce a făcut la acel meci cu CFR. Am voie să am suspiciuni! A fost dubios. Să fie sănătos! Noi aici nu avem nevoie de astfel de caractere", a conchis oficialul lui Sepsi. 

  • 60 de meciuri a bifat Rachid în Liga 1. A reuşit 4 goluri
  • 650.000 de euro este cota lui Rachid Bouhenna, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

În cariera sa, Bouhenna a mai evoluat pentru MC Algiers, AFC Compiegne, Doncaster, Bertrix şi CS Sedan.

Afla mai multe despre: sepsirichard bouhennacfr clujplay-off 

viewscnt
Articole similare