Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trădătorul" Figo anunţă un nou "pumnal" în inima Barcelonei: "Nu am niciun dubiu!" Starul aşteptat la Madrid

"Trădătorul" Figo anunţă un nou "pumnal" în inima Barcelonei: "Nu am niciun dubiu!" Starul aşteptat la Madrid

Real Madrid

Comentarii

Luis Figo rămâne în istorie drept personajul principal al uneia din cele mai mari trădări pe axa Barcelona - Real Madrid, după ce în anul 2000 făcea obiectul unui transfer neverosimil la acea dată.

Galacticii plăteau 62 de milioane de euro, fix clauza de reziliere a contractului, şi îl "furau" pe Figo de pe Camp Nou, iar starul portughez devenea un Iuda în ochii catalanilor, care nu l-au putut ierta nici până astăzi.

Acum, Figo a vorbit pentru UEFA despre o nouă mutare care ar produce suferinţă în Barcelona: transferul lui Neymar la Real Madrid. Brazilianul lui PSG a provocat un scandal imens când a plecat de la Barca aşa cum a făcut-o şi Figo, după ce clubul cumpărător a achitat clauza de reziliere, iar acum ar putea reveni în Spania, dar la marea rivală a catalanilor, Real Madrid.

"Neymar are 27 de ani, nu cred că are nevoie de multe sfaturi din partea mea. Va fi o decizie personală şi dacă va pleca, trebuie să meargă la mai bine [...]



Nu am niciun dubiu că Real Madrid şi-ar dori să-l aducă pe Neymar pentru că vor mereu cei mai buni jucători din lume. Dacă el va vrea să meargă? Nu ştiu, dar ar fi o mutare bună!"
, a declarat Figo.

Recent, presa din Franţa scria că Neymar şi-ar dori să plece de la PSG şi i-ar fi anunţat deja acest lucru pe şefii clubului francez.

Afla mai multe despre: figoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare