Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trage de el până la Wimbledon, dar nu prea mai poate! Decizie de ultimă oră luată de Andy Murray

Trage de el până la Wimbledon, dar nu prea mai poate! Decizie de ultimă oră luată de Andy Murray

Tenis

Comentarii

Tenismanul britanic Andy Murray a renunţat la Openul de la Marsilia din luna februarie, pentru a se supune unei noi operaţii la şold, au anunţat vineri organizatorii francezi, citaţi de Reuters.

Murray, cu trei Grand Slam-uri în palmares, a fost eliminat din primul tur la Australian Open şi a anunţat că turneul de la Melbourne ar putea fi ultimul din cariera lui. În februarie, Murray trebuia să mai joace la Dubai şi Montpellier, iar acum trebuie să decidă dacă va continua să suporte durerea pentru a-şi lua adio de la fani la Wimbledon sau să facă o nouă operaţie în următoarea săptămână.

Murray are amintiri deosebite de la Marsilia, pentru că aici a câştigat primul său titlu ATP, în 2008. Locul lui Murray la turneul de la Marsilia (18-24 februarie) va fi luat de cehul Tomas Berdych, finalistul din 2013. 

“Nu mă simt bine. Am probleme de mai mult timp. Am dureri mari probabil de 20 de luni. Am făcut tot ce se putea pentru a nu mai avea dureri la şold. Nu m-a ajutat prea mult. Sunt mai bine decât eram acum şase luni, dar încă am dureri mari. A fost dificil. În decembrie, am vorbit cu echipa mea şi le-am spus  nu mai pot continua astfel. Că am nevoie să închei, pentru că jucam fără să am idee când va înceta durerea. Am simţit că trebuie să iau această decizie. I-am spus echipei mele: ‘Cred că aş putea rezista până la Wimbledon, acolo aş vrea să îmi închei activitatea'. Dar nu sunt sigur că pot face asta”, a explicat sportivul în urmă cu o săptămână.
 

Afla mai multe despre: murraydecizietenisdureriprobleme 

viewscnt
Articole similare