Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedia de la Dinamo a ajuns în presa internaţională: ”Un gigant, aproape de colaps!”

Tragedia de la Dinamo a ajuns în presa internaţională: ”Un gigant, aproape de colaps!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti traversează o situaţie vecină cu tragedia. Clubul are nevoie de 180 de mii de euro pentru a-şi lua licenţa pentru sezonul viitor, iar fanii sunt cei care au început să strângă bani în acest sens.

”Să vorbeşti de Dinamo Bucureşti, înseamnă să vorbeşti despre una dintre forţele Europei de Est şi unul dintre giganţii României alături de Steaua şi Rapid. Istorica grupare din România este aproape de dezastru” scrie platforma BeSoccer, care explică situaţia gravă în care a ajuns clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare: ”Dinamo este nevoită să plătească 180 de mii de euro pentru a evita o retrogradare istorică. Clubul nu a jucat niciodată în categoriile inferioare din România”.

Situaţia de la Dinamo a ajuns şi în presa belgiană, care aseamănă situaţia grupării din Ştefan cel Mare cu cea prin care trece Standard Liege, club retrogradat deja în liga a patra din această ţară, tot ca urmare a unor probleme cu licenţa.

Şi TuttoMercatoWeb scrie despre situaţia de la Dinamo, care notează că ”dezastrul de la Dinamo este foarte aproape să devină o realitate. Clubul nu pare să aibă intenţia să plătească suma de 180 de mii de euro necesară pentru a-şi procura licenţa pentru sezonul viitor”.

Echipa de handbal a sărit în ajutorul echipei de fotbal: ”Să ne mobilizăm cu toţii!”

În altă ordine de idei, familia Dinamo face front comun pentru a ajuta clubul de fotbal, care are nevoie de încă 180 de mii de euro pentru ca Dinamo să-şi ia licenţa în sezonul viitor.

Moblizarea suporterilor a ajuns până la nivelul echipei de handbal, iar sportivii care fac senzaţie în Europa s-au solidarizat rapid cu cauza echipei de fotbal.

Răzvan Gavriloaia a fost primul care a donat pentru programul Doar Dinamo Bucureşti şi a făcut deja un apel la coechipierii săi, şi nu numai, să ajute împreună echipa de fotbal.

”Mare şi frumoasă familie Dinamo, trebuie să ne mobilizăm cu toţii! Fraţii noştri de la fotbal au nevoie de orice ajutor, oricât de mic, în lupta lor pentru supravieţuire. Eu am donat pe platforma www.programddb.ro şi îmi este greu să spun că provoc următoarele persoane să facă acelaşi lucru. Eu nu pot decât să le reamintesc. Ştiu că vor fi solidari Andrei Savenco, Saeid Heidaridad şi domnul Daniel Georgescu. Doar Dinamo Bucureşti!” este mesajul de mobilizare al handbalistului Răzvan Gavriloaia. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare