Experiențe împreună.
You are here:

Tragedie de neimaginat! Iubita unui fotbalist celebru a murit în accident de maşină. Avea doar 25 de ani

Tragedie de neimaginat! Iubita unui fotbalist celebru a murit în accident de maşină. Avea doar 25 de anigalerie foto
Comentarii

Dramă teribilă în lumea fotbalului. Iubita lui Ricardo Centurion (27 de ani), fost jucător la Sao Paolo, Boca Juniors sau Genoa, a decedat într-un accident de maşină la doar 25 de ani.

Cei doi se aflau în carantină în cartierul Puerto Madero din Buenos Aires, dar iubita fotbalistului a plecat într-un alt cartier, motivele fiind momentan necunoscute. 

Accidentul a avut loc în districtul Lanus, când tânăra a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină parcată, care nu avea pasageri. Cauzele decesului urmează a fi investigate. 

Melody Pasini era împreună cu fotbalistul de patru ani şi l-a însoţit în toate aventurile sale, chiar şi când acesta şi-a încercat norocul în Europa. Recent, ea şi-a manifestat bucuria pe Instagram pentru faptul că Centurion a semnat cu echipa pe care o iubeşte din copilărie, Velez Sarsfield. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe