Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie de proporţii! Celebrul alpinist Zsolt Torok a murit în Munţii Făgăraş: "Crestele munţilor şi alpinismul românesc sunt mai sărace şi mai triste de acum"

Tragedie de proporţii! Celebrul alpinist Zsolt Torok a murit în Munţii Făgăraş: "Crestele munţilor şi alpinismul românesc sunt mai sărace şi mai triste de acum"

Alte sporturi

Comentarii

Alpinistul care a decedat, sâmbătă, în Munţii Făgăraş este cunoscutul alpinist arădean Zsolt Torok.

Cunoscutul alpinist arădean Zsolt Torok a murit, sâmbătă, într-un accident produs în Munţii Făgăraş.

Crestele munţilor şi alpinismul românesc sunt mai sărace şi mai triste de acum. A plecat dintre noi, răpus de marea sa pasiune, unul dintre marii alpinişti ai ţării, un caracter deosebit, un prieten al Salvamont România, un OM... În munca noastră, încărcarea psihică este mare în fiecare situaţie în care intervenim, dar sunt momente în care aceasta depăşeşte şi puterea noastră de înţelegere şi de acceptarea a cruntei realităţi”, a transmis, sâmbătă, Salvamont România.

Salvamontiştii au transmis condoleanţe familiei şi celor care l-au cunoscut.

Condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au cunoscut, i-au admirat şi apreciat performanţele. Rămas bun prieten drag!”, a mai transmis Salvamont România.

La rândul său, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, arădean la rândul său, a postat pe Facebook o fotografie cu Zsolt Torok, însoţită de mesajul: ”Rămas bun, prieten drag...Dumnezeu să te odihnească în pace!”.

Alpinistul arădean Zsolt Torok avea o experienţă de 30 de ani şi numeroase premiere mondiale la activ.

Potrivit blogului său, principiul după care s-a ghidat întreaga viaţă a fost: ”Ascensiunea nu are rost, dacă nu îţi place şi nu o trăieşti din plin”.

Zsolt Torok, în vârstă de 45 de ani, a fost căutat, sâmbătă, de salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş, sprijiniţi de un elicopter al MAI, după ce soţia sa i-a anunţat dispariţia. El a fost localizat în zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş, fiind decedat.

Afla mai multe despre: zsolt torokalpinism 

viewscnt
Articole similare