Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în fotbalul din Italia. A murit Davide Astori, căpitanul Fiorentinei. Avea 31 de ani! A fost amânată toată etapa!

Tragedie în fotbalul din Italia. A murit Davide Astori, căpitanul Fiorentinei. Avea 31 de ani! A fost amânată toată etapa!galerie foto

Serie A

Comentarii

Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit fără suflare în camera lui de hotel, chiar înainte de meciul cu Udinese, pe care gruparea ”viola” trebuia să-l dispute duminică. Avea doar 31 de ani...

UPDATE | S-a luat decizia ca niciun meci să nu se mai joace duminică în Serie A!

UPDATE | Pe lângă meciul Udinese - Fiorentina a mai fost amânată şi partida Genoa - Cagliari. Davide Astori a evoluat pentru Cagliari între 2008 şi 2015. În aceste momente se discută dacă să se amâne cele cinci meciuri care mai sunt de jucat astăzi, inclusiv derby-ul AC Milan - Inter.

Gazzetta dello Sport anunţă că Davide Astori a încetat subit din viaţă în noaptea dintre sâmbătă şi duminică, într-un hotel din Udine, acolo unde echipa îşi petrecea noaptea de înaintea meciului cu Udinese, care a fost anulat din cauza dispariţiei jucătorului.

Conform sursei citate, Astori a murit în somn, probabil din cauza unui infarct. El era căsătorit şi avea o fetiţă în vârstă de doi ani.

Site-ul oficial al Fiorentinei a emis un comunicat de presă în care confirmă moartea căpitanului.

Astori evoluat pentru Fiorentina din 2015. A fost crescut la juniorii lui AC Milan şi a mai jucat jucat la Cremonese, Cagliari şi AS Roma. În acest sezon bifase 27 de meciuri. La naţionala Italiei jucase 14 meciuri.

14 selecţii a bifat Davide Astori pentru naţionala Italiei.

Afla mai multe despre: fiorentina 

viewscnt
Articole similare