Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în fotbalul mondial. Un fost coleg al românilor de la Sparta Praga a murit într-un accident teribil. Reacţia lui Vătăjelu

Tragedie în fotbalul mondial. Un fost coleg al românilor de la Sparta Praga a murit într-un accident teribil. Reacţia lui Vătăjelugalerie foto
Comentarii

Un microbuz în care se aflau jucătorii echipei Alanyaspor s-a răsturnat aseară. În urma acestui accident, internaţionalul ceh, Josef Sural, a încetat din viaţă. Echipa turcă se întorcea de la meciul pe care l-a disputat în deplasare la Kayserispor, încheiat la egalitate, scor 1-1.

O nouă tragedie a lovit fotbalul mondial. După un accident cumplit în care a fost implicat microbuzul echipei Alanyaspor, Josef Sural a murit. Internaţionalul ceh a încetat din viaţa la spital, unde ajunsese alături de ceilalţi colegi ai săi.

Potrivit agenţiei Anadolu, Sural şi şase coechipieri ai lui au decis să închirieze un microbuz cu un şofer pentru a reveni la Alanya, ceilalţi componenţi ai echipei şi membrii stafului tehnic revenind cu autocarul clubului sau autoturismele personale. Ceilalţi şase jucători au suferit răni uşoare, iar şoferul a fost plasat în detenţie preventivă.

Preşedintele clubului Alanyaspor, Hasan Cavusoglu, a declarat că şoferul a adormit la volan: "Potrivit informaţiilor primite de la şeful poliţiei, în ciuda faptului că erau doi şoferi în microbuz, ambii au adormit. Motivul accidentului este ca cei doi şoferi dormeau".

Tot la spital, dar cu răni minore, au ajuns şi foştii jucători din Premier League, Steven Caulker şi Papiss Cisse.

Josef Sural, coleg cu românii la Sparta Praga

Fotbalistul decedat a fost coleg cu românii Stanciu, Vătăjelu, Niţă şi Chipciu la Sparta Praga. La fel ca Nicolae Stanciu, Josef Sural plecase în iarna acestui an din Cehia pentru a semna cu Alanyaspor, în schimbul sumei de 160 de mii de euro.

Sural evolua pe postul de atacant şi a jucat pentru naţionala Cehiei la Euro 2016. Ultima sa prezenţă în naţională a fost chiar în octombrie 2018, într-un meci din Liga Naţiunilor. 

"Nu-mi găsesc cuvintele. În loc să mă bucur alături de familie, primesc o veste cumplită. Rămas bun, prietene!" , a fost mesajul postat de Bogdan Vătăjelu pe Instagram.

Afla mai multe despre: suralstanciusparta praga 

viewscnt
Articole similare