Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în fotbalul românesc! Nicolae Tilihoi, fostul fundaş al Craiovei, a murit la 61 de ani

Tragedie în fotbalul românesc! Nicolae Tilihoi, fostul fundaş al Craiovei, a murit la 61 de ani
Comentarii

Nicolae Tilihoi, fostul fundaş al Universităţii Craiova, s-a stins din viaţă la 61 de ani. Tilihoi suferea de o boală incurabilă şi era sub tratament de trei ani.

Membru de bază în Craiova Maxima, Tilihoi a evoluat pentru Ştiinţa timp de 11 ani, în perioada 1976-1987. A făcut o pereche fabuloasă cu Costică Ştefănescu în centrul apărării craiovene şi a cucerit două trofee de campion şi patru cupe ale României. În Divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de şapte ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi zece în tricoul naţionalei.

Tilihoi şi-a încheiat cariera de fotbalist la echipa Metalul Bocşa pentru care a evoluat un sezon, în perioada anilor 1987-1988. Ca antrenor a fost la Metalul Bocşa, Jiul Craiova, Electroputere, Universitatea, Chimia Rm. Vâlcea, Callatis Mangalia şi FC Drobeta Turnu Severin, potrivit infobraila.ro.

"Ziua cea mai tristă. Fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova, Nicolae Tilihoi s-a stins din viaţă în această dimineaţă la vârsta de 61 de ani. Odihneşte-te în pace, Nicolae Tilihoi!", a scris CS Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: nicolae tilihoidecestragediecraiova 

viewscnt
Articole similare