Experiențe împreună.
You are here:

Tragedie în fotbalul românesc! Un jucător de la U Cluj a murit. Motivul decesului şi anunţul făcut de club

Tragedie în fotbalul românesc! Un jucător de la U Cluj a murit. Motivul decesului şi anunţul făcut de clubgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Joseph Bouasse a murit la doar 21 de ani după ce a suferit un infarct. Anunţul a fost făcut de fosta echipă a fotbalistului, AS Roma.

Bouasse semnase cu U Cluj la începutului acestui an, însă nu a debutat pentru "şepcile roşii" din cauza faptului că eşalonul secund a fost suspendat ca urmare a pandemiei de coronavirus. 

AS Roma a anunţat decesul fotbalistului pe contul oficial de Twitter. 

Joseph Bouasse Ombiogno era din Camerun şi a ajuns în 2016 la echipa de tineret a clubului AS Roma. În 2017, fotbalistul a fost împrumutat pentru un sezon la Vicenza, iar la Cluj a venit în calitate de jucător liber de contract.

Joseph Bouasse a murit! Cum a ajuns la AS Roma 

La 18 ani, Bouasse a primit o şansă la care nu se aştepta. Ajuns în Italia într-o tabără de refugiaţi din Camerun, echipa de refugiaţi la care juca Bouasse a avut un amical cu AS Roma, la care tânărul a fost văzut de oficialii clubului din Serie A şi i s-a oferit un contract. 

Chiar dacă el a jucat doar pentru formaţia Primavera, Bouasse a avut oportunitatea de a se antrena şi cu echipa mare a capitolinilor, alături de staruri precum Francesco Totti, Daniele De Rossi sau Edin Dzeko.

Povestea de viaţă a lui Bouasse, jucătorul de la U Cluj care a murit la 21 de ani 

Ajuns în România în această iarnă, Bouasse a pus piciorul în Europa pentru prima oară la 16 ani. El a fost contactat de o persoană care i-a promis o carieră ca fotbalist, dar când a ajuns în gara Termini din Roma a fost abandonat. 

În acel moment, Bouasse, decedat la doar 21 de ani, s-a dus într-o tabără de refugiaţi şi a început să joace fotbal la Liberi Nantes, o echipă de amatori, compusă exclusiv din persoane refugiate. Atunci el a regăsit plăcerea de a juca fotbal şi totodată şi-a descoperit cu adevărat şi pasiunea, notează The Sun. 

În acest mod, aşa cum este menţionat şi mai sus, Bouasse a ajuns să semneze cu AS Roma. Atingerea balonului şi fizicul său erau principalele sale calităţi, observate şi de Luciano Spalletti, antrenor în acea vreme la Roma, care l-a invitat în repetate rânduri la antrenamentele primei echipe. 

Tot cei de la The Sun susţin unicul Daniele De Rossi, căpitanul lui Roma după retragerea lui Totti, îi devenise mentor lui Bouasse în perioada în care acesta a fost legitimat la AS Roma. 

Reacţii după decesul lui Bouasse, jucător la U Cluj 

Odată postat mesajul de contul celor de la AS Roma în legătură cu decesul fotbalistului de la U Cluj, mai multe cluburi, precum Sevilla sau Fiorentina, au recţionat, dar şi mulţi alţi microbişti. 

 

viewscnt
Articole similare