Experiențe împreună.
You are here:

Tragedie în handbalul european. Saracevic, antrenorul Iuliei Dumanska, a decedat la vârsta de 59 de ani, imediat după un meci de campionat

Tragedie în handbalul european. Saracevic, antrenorul Iuliei Dumanska, a decedat la vârsta de 59 de ani, imediat după un meci de campionat

Handbal

Comentarii

Zlatko Saracevic, antrenorul echipei de handbal feminin Podravka Koprivnica, la care evoluează şi portarul român Iulia Dumanska. a decedat, duminică, după un meci de campionat, la vârsta de 59 de ani, în urma unui atac de cord, informează presa croată.

După victoria obţinută în campionat de Podravka în meciul cu Lokomotiva Zagreb, 32-29, Saracevic o ducea acasă cu maşina pe antrenoarea portarilor Barbara Stancin, când i s-a făcut rău la un semafor.

Stancin a chemat o ambulanţă, care l-a transportat pe antrenor la spital. Medicii au încercat fără succes să-l resusciteze pe Saracevic, timp de 40 de minute.

Zlatko Saracevic a început handbalul la Banja Luka şi în cariera de jucător a trecut pe la echipe ca Nimes, Creteil, Bordeaux, Istres şi Veszprem.

El a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 1986, din Elveţia, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul, din 1988, ambele cu reprezentativa Iugoslaviei, medalia de aur la JO din 1996, de la Atlanta, medalia de argint, la CM din 1995 din Islanda, şi bronz la Campioantul European din 1994, din Portugalia, cu Croaţia.

Ca antrenor, Saracevic a pregătit echipe ca RK Zagreb, Dubrovnic şi a fost secund la naţionala Croaţiei. El antrena echipa Podravka din 2018 şi urma să-şi încheie contractul în vară. 

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...