Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în lumea handbalului! Alfredo Quintana, portarul lui Porto, a murit la 32 de ani în urma unui stop cardiorespirator!

Tragedie în lumea handbalului! Alfredo Quintana, portarul lui Porto, a murit la 32 de ani în urma unui stop cardiorespirator!

Handbal

Comentarii

Portarul portughez Alfredo Quintana, component al echipei FC Porto, dar şi al naţionalei, a decedat, vineri, la vârsta de doar 32 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator la antrenament.

Anunţul a fost făcut, vineri, de clubul FC Porto, după ce acesta primit informarea oficială din partea spitalului São João, unde medicii au făcut eforturi să-l salveze pe sportiv.

”Spitalul São João a informat FC Porto că Alfredo Quintana a decedat la ora 12:00. Portarul portughez-cubanez al echipei de handbal, în vârstă de 32 de ani fusese internat luni, după ce a suferit un stop cardiorespirator, când se pregătea să înceapă antrenamentele la Dragão Arena”, se arată în comunicatul clubului.

Incidentul a fost anunţat de club încă de luni, precum şi faptul că sportivul a fost transportat de urgenţă la spitalul São João.

Jucătorul, originar din Havana, care a dobândit şi naţionalitatea portugheză, a jucat pentru naţionala Portugaliei din 2014.

Lumea handbalului european, precum şi forul continental de profil, au transmis numeroase mesaje de condoleanţe.

Afla mai multe despre: alfredo quintanadeceshandbal 

viewscnt
Articole similare