Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în sportul mondial. O triplă campioană europeană a murit la doar 30 de ani

Tragedie în sportul mondial. O triplă campioană europeană a murit la doar 30 de ani

Alte sporturi

Comentarii

Sârboaica Bobana Velickovic, triplă campioană europeană în proba de pistol cu aer comprimat 10 m, a murit la Belgrad, la vârsta de 30 de ani, din cauza unor complicaţii la naştere, relatează presa din ţara sa, citată de EFE, potrivit Agerpres.

Velickovic, "una dintre cele mai valoroase concurente în proba de pistol în secolul XXI", a murit duminică "după o scurtă suferinţă", a anunţat marţi Federaţia sârbă de tir într-un comunicat, fără să ofere amănunte despre problemele de sănătate ale sportivei.

Potrivit ziarului Blic, sportiva a murit din cauza unor complicaţii apărute după naştere, în timp ce copilul său este sănătos.

Velickovic a fost de trei ori campioană europeană în proba individuală de pistol cu aer comprimat 10 m (2010, 2012 şi 2020) şi de cinci ori campioană europeană pe echipe, având şi un aur la Campionatele Mondiale în proba pe echipe în 2014. Sportiva a participat la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra şi la cele din 2016 de la Rio de Janeiro.

Ministrul Sportului, Vanja Udovicic, şi preşedintele Comitetului olimpic sârb, Bozidar Maljkovic, au deplâns moartea campioanei. 

Afla mai multe despre: velickovic 

viewscnt
Articole similare