Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în Superbike. O tânără de 29 de ani şi-a pierdut viaţa în timpul unei curse

Tragedie în Superbike. O tânără de 29 de ani şi-a pierdut viaţa în timpul unei curse

Moto

Comentarii

Campionatul de Superbike din America de Sud a fost lovit de o adevărată tragedie, la finalul săptămânii trecute. Un rider a murit în timpul unei curse disputate în Brazilia.

Cursa de Superbike de la Goiana, Brazilia, a fost lovită de tragedie, duminică, după ce Indiana Munoz, o tânără de 29 de ani din Republica Dominicana, şi-a pierdut viaţa în timpul cursei disputate pe Autodromo internacional Ayrton Senna. Tânăra a pierdut controlul motocicletei în timpul primei manşe a cursei de 600cc din Brazilia.

Organizatorii au transmis că tânăra era pe locul secund în clasament în momentul când a pierdut controlul motocicletei, în primul viraj al circuitului. O ambulanţă a sosit imediat la locul accidentului, iar sportiva a fost dusă de urgenţă la spital, unde a fost băgată direct în operaţie, însă medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa. Cursa s-a disputat fără public, după ce guvernul brazilian a decretat stare de urgenţă şi a închis publicului toate competiţiile sportive.

Indiana Munoz era campioană a Braziliei la motociclism şi era instructor moto. Fratele ei, Kioman Munoz, este de asemenea campion al Braziliei la masculin, titlu pe care l-a cucerit de trei ori.

În urma accidentului, cursa de la Goiania a fost anulată.

Afla mai multe despre: accidenttragediebraziliasuperbikeindiana munoz 

viewscnt
Articole similare