Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Tragedie incredibilă! Jose Antonio Reyes a murit! Imagini de la locul accidentului! Cum arată maşina şi ce se întâmplă cu a treia persoană

UPDATE | Tragedie incredibilă! Jose Antonio Reyes a murit! Imagini de la locul accidentului! Cum arată maşina şi ce se întâmplă cu a treia persoanăgalerie foto
Comentarii

Veste şocantă din Spania: fostul internaţional spaniol José Antonio Reyes a decedat la doar 35 de ani, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Utrera, oraşul său natal, anunţă Marca.

UPDATE 20:33 | Tot Diario de Sevilla anunţă că a treia persoană aflată în maşina lui Reyes se află în stare foarte gravă. Alături de fostul fotbalist şi-a mai pierdut viaţa Jonathan Reyes şi vărul lui Reyes.

UPDATE 15:40  | Conform Diario de Sevilla, Reyes se afla la volanul automobilului său Mercedes Brabus S550, iar cauza accidentului poate fi excesul de viteză. Maşina a ieşit în decor şi a luat foc, iar cealaltă victimă este un văr al fotbalistului, în vârstă de 23 de ani.

Sursa citată notează că a mai existat un al treilea pasager, care a fost transportat de urgenţă la un spital din apropiere, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului.

Accidentul a avut loc la kilometrul 18 al autostrăzii A376, care leagă Sevilla de Utrera.

Iată imagini surprinse la locul accidentului de jurnaliştii spanioli.


UPDATE 15:00 |  Cotidianul ABC oferă detalii cu privire la accidentul în care Jose Antonio Reyes şi-a pierdut viaţa! Accidentul a avut loc pe autostrada A-376, care face legătura dintre oraşul natal al lui Reyes, Utrera, şi Sevilla. Accidentul a avut loc sâmbătă, la ora locală 11:40, când vehiculul în care se afla fostul atacant a părăsit carsobilul şi a luat foc.

Conform El Periodico, în accident şi-a mai pierdut viaţa un membru al familiei lui Reyes.


Sevilla, clubul unde Reyes s-a lansat şi unde a obţinut marile performanţe ale carierei, a confirmat informaţia.

Reyes era legitimat în prezent la Extremadura. Circumstanţele în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute deocamdată.
 

Jose Antonio Reyes a fost unul din cei mai mari jucători spanioli ai ultimelor decenii, evoluând de-a lungul carierei la cluburi precum Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Benfica sau Espanyol.

  • În naţionala Spaniei, Reyes a strâns 21 de prezenţe, marcând 4 goluri.
  • În 2000, Reyes devenea cel mai tânăr debutant din istoria Sevillei,  după ce juca în Primera Division la doar 16 ani.

Reyes a cucerit titlul de cinci ori UEFA Europa League ca jucător (de două ori cu Atletico Madrid şi de trei ori cu Sevilla), în timp ce cu Arsenal a devenit campion în Premier League, în 2004.

Cine a fost Jose Antonio Reyes

Născut în Utrera, pe 1 septembrie 1983, Reyes s-a apucat de fotbal 11 ani mai târziu, când a intrat în academia celor de la Seviila. A făcut pasul spre echipa de seniori în anul 2000 şi a evoluat pentru andaluzi până în 2004, când a fost cumpărat de Arsenal. Arsene Wenger plătea la acel moment 10,5 milioane de lire, plus bonusuri, care au dus suma finală la 17 milioane de lire.

În 2006, Reyes ajungea la Real Madrid sub formă de împrumut, iar atacantul petrecea un sezon la gruparea galactică, unde a strâns 38 de meciuri şi 7 goluri.

Între 2007 şi 2012, Reyes a jucat pentru Atletico Madrid, cu excepţia sezonului 2008-2009, când a fost împrumutat la Benfica.

La începutul lui 2012, atacantul revenea la Sevilla, unde a pus umărul la câştigarea UEFA Europa League de trei ori consecutiv (2014, 2015, 2016).

În ultimele sezoane, Reyes a evoluat pentru Espanyol, Cordoba, Xinjiang Tianshan (China) şi Extremadura, club unde încă era legitimat.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jose antonio reyes 

viewscnt
Articole similare