Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragere la sorţi cu ghinion pentru Gloria Buzău şi Dunărea Brăila. Dueluri de foc pentru cele două în preliminariile European League

Tragere la sorţi cu ghinion pentru Gloria Buzău şi Dunărea Brăila. Dueluri de foc pentru cele două în preliminariile European League

Handbal

Comentarii

SCM Gloria Buzău şi HC Dunărea Brăila vor avea adversare puternice în turul al treilea preliminar al competiţiei feminine de handbal EHF European League, potrivit tragerii la sorţi efectuate, marţi, la Viena.

Gloria Buzău va juca împotriva echipei franceze Nantes Handball, prima manşă urmând să aibă loc în Hexagon, pe 14 sau 15 noiembrie, iar revanşa la Buzău, pe 21 sau 22 noiembrie.

Dunărea va întâlni echipa daneză Viborg HK, iar primul meci va avea loc pe teren propriu.

Câştigătoarele acestor duble manşe se vor califica în grupele competiţiei, fază în care au intrat direct patru echipe, printre care şi CS Minaur Baia Mare. Celelalte trei sunt HC Lada Togliatti, Herning Ikaast Handbold şi Siofok KC.

În turul al doilea, Dunărea a trecut de echipa norvegiană Tertnes Bergen, după 28-26 şi 25-26, ambele meciuri având loc la Brăila.

Nantes se afla pe locul patru în campionatul Franţei în momentul suspendării sale din cauza pandemiei de coronavirus. În lotul său se află două jucătoare care au evoluat în România, ambele la CSM Bucureşti, franţuzoaica Camille Ayglon şi suedeza Nathalie Hagman.

Viborg s-a clasat pe trei în sezonul trecut în Danemarca, echipa fiind antrenată de Jakob Vestergaard (ex-Oltchim şi CSM Bucureşti)

Afla mai multe despre: gloria buzau 

viewscnt
Articole similare