Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragerea la sorţi a grupelor EHF European League, amânată o zi din cauza unui posibil caz de infectare cu noul coronavirus

Tragerea la sorţi a grupelor EHF European League, amânată o zi din cauza unui posibil caz de infectare cu noul coronavirus

Handbal

Comentarii

Tragerea la sorţi a grupelor EHF European League a fost amânată o zi din cauza unui posibil caz de infectare cu noul coronavirus în echipa care organizează evenimentul, anunţă EHF.

"În urma consultărilor cu furnizorul şi, deoarece a devenit necesar ca mai multe persoane să fie supuse unui test pentru coronavirus, nu s-a considerat fezabil ca personalul tehnic să poată fi înlocuit într-un termen atât de scurt pentru a oferi un mediu sigur în vederea producerii tragerii la sorţi", a precizat EHF.

Tragerea la sorţi pentru grupele EHF European League era programată pentru joi, de la ora 12.00, şi a fost amânată pentru vineri, de la aceeaşi oră.

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost repartizată în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi de la Viena, a grupelor EHF European League. Dinamo a rămas singura reprezentantă a României în competiţie, după eliminarea echipelor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în faza grupelor, după ce EHF nu a cooptat-o în Liga Campionilor prin wild-card.

EHF European League se va desfăşura cu patru grupe de câte şase echipe, iar meciurile din prima etapă sunt programate în 20 octombrie.

Afla mai multe despre: ehf 

viewscnt
Articole similare