Experiențe împreună.
You are here:

Tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale Euro 2020 va avea loc la Dublin, la 2 decembrie 2018

Tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale Euro 2020 va avea loc la Dublin, la 2 decembrie 2018

UEFA a anunţat, joi, că tragerea la sorţi a grupelor preliminariilor Campionaturlui European din 2020 va avea loc, la 2 decembrie 2018, la Convention Center din Dublin.

 Cele 55 de echipe naţionale vor fi împărţite în zece grupe de câte cinci şi şase echipe. Câştigăoarele celor 10 grupe şi echipele clasate pe locul secund se vor califica la turneul final, organizat în 13 oraşe europene, între care se numără şi Bucureştiul. Ultimele patru reprezentative care vor ajunge la Euro-2020 vor fi stabilite în urma unei nou-înfiinţate competiţii, Liga Naţiunilor.

Preliminariile se vor disputa între lunile martie şi noiembrie 2019. Cele patru formaţii care vor obţine "biletele" pentru CE din Liga Naţiunilor vor fi cunoscute în martie 2020.

Turneul final va avea loc între 12 iunie şi 12 iulie 2020 şi va marca 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

În afara Bucureştiului, oraşele care vor găzdui partide de la Euro-2020 sunt Londra, Dublin, Amsterdam, Baku, Bilbao, Bruxelles, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Munchen, Roma şi Sankt Petresburg.

Pe Arena Naţională din capitala României se vor juca trei meciuri din faza grupelor turneului final şi o partidă din optimi.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.