Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragerea la sorţi din sferturile Cupei României: FIliaşi dă peste Universitatea Craiova, Chindia se luptă cu Sepsi. Toate partidele AICI

Tragerea la sorţi din sferturile Cupei României: FIliaşi dă peste Universitatea Craiova, Chindia se luptă cu Sepsi. Toate partidele AICI

Cupa României

Comentarii

Luni a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din Cupa României.

Tragerea la sorţi din sferturile Cupei României

O singură echipă din top 3-ul Ligii 1 a ajuns până în sferturile Cupei României, iar aceasta va da peste cel mai accesibil adversar. După ce au trecut de CFR şi Minaur Baia Mare, oltenii vor da peste o nouă echipă de Liga 3.

Filiaşi a avut neşansa de a pica cu campioana en-titre a cupei şi este foarte probabil ca aventura echipei din al treilea eşalon să se încheie în sferturi.

Singura bătălie între echipe de Liga 1 se va da între Chindia şi Sepsi, care au trecut de Gaz Metan şi FC U Craiova respectiv, ambele cu 1-0.

În final, FC Argeş şi FC Voluntari vor înfrunta echipe de Liga 2. Piteştenii, după ce au învins-o pe Dinamo în optimi, vor face vizita la Timişoara pentru a juca cu Poli, după ce bănăţenii au trecut de Rapid.

De cealaltă parte, după ce au beneficiat de ghinionul FCSB-ului şi au câştigat partida prin neprezentare, FC Voluntari, revelaţia din acest sezon al Ligii 1, va da peste revelaţia Ligii 2 din actuala stagiune, FC Buzău.

Cele patru sferturi:

  • Poli Timişoara - FC Argeş
  • FC Buzău - FC Voluntari
  • Chindia Târgovişte - Sepsi OSK
  • ACSO Filiaşi - Universitatea Craiova

FRF a anunţat că partidele se vor disputa între 30 noiembrie şi 2 decembrie, o mare schimbare faţă de anii trecuţi, când sferturile se jucau în jurul lunii martie.

Afla mai multe despre: cupa româniei 

viewscnt
Articole similare