Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragerea la sorţi din UEFA Champions League. Bayern - PSG şi Real Madrid - Liverpool, blockbusterele din sferturi. Tabloul compet şi posibilele semifinale

Tragerea la sorţi din UEFA Champions League. Bayern - PSG şi Real Madrid - Liverpool, blockbusterele din sferturi. Tabloul compet şi posibilele semifinale
Comentarii

Bayern Munchen, Chelsea, Dortmund, Liverpool, Manchester City, PSG, FC Porto şi Real Madrid sunt cele opt echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi va fi vineri, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 13:00.

Tragere la sorţi Champions League LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

13:17 - Aşadar, iată tabloul complet al sferturilor de finală:

  • Manchester City - Borussia Dortmund
  • Porto - Chelsea
  • Bayern - PSG
  • Real Madrid - Liverpool

S-au tras la sorţi şi posibilele semifinale din competiţia stelelor, iar în finală va fi considerată gazdă câştigătoarea din semifinala 1.


13:17 - S-au tras şi semifinalele! Bayern/PSG - City/Dortmund, prima posibilă semifinală! Real/Liverpool - Porto/Chelsea, cea de-a doua posibilă semifinală. Câştigătoarea din prima semifinală va fi considerată gazdă în finala de la Istanbul.

13:16 - Un nou meci meci tare! Real Madrid - Liverpool e ultimul meci extras pentru sferturile de finală!


13:15 - Ce şoc vom avea în sferturi! Bayern şi PSG, echipele care au jucat finala în sezonul trecut, se vor întâlni de această dată în sferturi.


13:14 - Porto - Chelsea, al doilea meci tras la sorţi de Hamit Altintop!


13:13 - A ieşit din urme primul sfert de finală! Manchester City va întâlni Borussia Dortmund.


13:06 - A început tragerea la sorţi!


La Munchen, Bayern a învins-o pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Lazio, echipa lui Ştefan Radu, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, meci arbitrat de Istvan Kovacs. În tur, scorul a fost 4-1 pentru Bayern. Pentru Ştefan Radu, a fost jocul cu numărul 400 la echipa Lazio. Românul a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 26.

Au marcat Lewandowski ’33 (penalty) şi Choupo-Moting ’73 pentru bavarezi şi Parolo ’82 pentru Lazio.

Tragere la sorţi Champions League LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Nici Chelsea n-a avut probleme cu Atletico Madrid. După victoria cu 1-0 din meciul tur, jucat la Bucureşti, pe Arena Naţională, echipa lui Tuchel s-a impus cu 2-0 şi în partida de la Londra şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor.

În aceeaşi fază a competiţiei a ajuns şi Real Madrid. „Galacticii” lui Zidane au trecut fără probleme şi peste returul cu Atalanta, s-au impus cu 3-1 şi au reuşit să treacă de echipa din Bergamo cu scorul general de 4-1. Benzema, Ramos (penalty) şi Asensio au marcat pentru Real Madrid, în timp ce Muriel a înscris pentru Atalanta.

Tot în această săptămână, Manchester City a avut un start perfect de meci la Budapesta cu Borussia Monchengladbach, a marcat de două ori şi şi-a asigurat prezenţa în sferturile Ligii Campionilor. De Bruyne şi Gundogan au marcat pentru echipa lui Guardiola, care câştigase şi partida din tur cu acelaşi scor, 2-0.

Tragere la sorţi Champions League LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Meciuri tari au fost şi săptămâna trecută. După meciul nebun din tur, încheiat cu victoria nemţilor cu 3-2, Borussia Dortmund şi Sevilla au oferit o altă partidă extrem de interesantă şi în Germania. Haaland şi En Nesyri cu “dublele” lor au fost marcatorii celor patru goluri din remiza 2-2. Cu scorul general de 5-4, Borussia Dortmund s-a calificat în sferturile Ligii.

Marea surpriză a fost produsă de FC Porto. Lusitanii au reuşit să trimită meciul de la Torino în prelungiri, deşi au evoluat în inferioritate numerică din minutul 54. Juventus a condus cu 2-1 la finalul celor 90 de minute, însă Porto a dat marea lovitură în prelungiri prin Oliveira, Rabiot a marcat pentru 3-2, însă n-a fost de ajuns pentru torinezi, iar lusitanii s-au calificat în faza următoare graţie golurilor marcate în deplasare.

Liverpool şi PSG sunt alte două echipe care şi-au asigurat prezenţa în sferturile Ligii Campionilor. Deşi se anunţau duble manşe extrem de dificile, cele două n-au avut probleme şi s-au impus clar în faţa lui Leipzig, respectiv a catalanilor de la FC Barcelona.

"Cormoranii" au avut aceiaşi marcatori în meciurile cu nemţii, Salah şi Mane, şi s-au impus cu 4-0 la general. După victoria cu 4-1 din tur, PSG a încheiat la egalitate, pe propriul teren, manşa a doua cu FC Barcelona, astfel că a obţinut biletele pentru sferturile Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi va fi vineri, de la ora 13:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare