Experiențe împreună.
You are here:

Tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României are loc luni. Cum arată urnele

Tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României are loc luni. Cum arată urnele

Fotbal

Comentarii

Tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României are loc luni, la ora 12.00, la Casa Fotbalului, în sala Nicolae Dobrin.

Jocurile din cadrul optimilor se stabilesc prin tragere la sorţi, conform regulamentului, echipele participante fiind astfel repartizate:

URNA A:

FC CFR 1907 CLUJ SA / AFC BOTOŞANI

SC FC FCSB SA

CS SĂNĂTATEA SERVICII PUBLICE CLUJ

UNIVERSITATEA CRAIOVA

AFC ASTRA

ACS SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE

ACS FORESTA SUCEAVA

SC DINAMO 1948 SA

SC FC VOLUNTARI SA

ACSM POLITEHNICA IAŞI

AFC HERMANNSTADT

AS FC UNIVERSITATEA CLUJ

CS MIOVENI

AFC METALUL BUZĂU

ACS FC ACADEMICA CLINCENI

URNA B:

FC PETROLUL PLOIEŞTI

Se grupează una dintre echipele din urna A cu echipa din urna B (1 joc) şi, în continuare, cele 14 echipe rămase în urna A se grupează între ele (7 jocuri). Pentru meciurile din optimi, sferturi de finală şi semifinale echipele calificate vor fi repartizate în aceleaşi urne valorice ca şi în cadrul şaisprezecimilor, cu excepţia prevederilor art.30, alin.5.1 din ROAF, tragerea la sorţi urmând să se efectueze în mod similar.

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

viewscnt
Articole similare
Ana Maria Popescu, atac dezlănțuit la șefii sportului după medalia de la Tokyo: ”Să...