Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trăiască partidul! CNI construieste la Slatina un stadion nou cu 10.000 de locuri I Oraşul NU ARE echipă în primele 3 ligi

Trăiască partidul! CNI construieste la Slatina un stadion nou cu 10.000 de locuri I Oraşul NU ARE echipă în primele 3 ligi

Fotbal

Comentarii

Compania Nationala de investitii a demarat deja demersurile legale in vederea obtinerii de aprobari pentru a construi in Slatina un stadion nou. Conform datelor aparute in spatiul public, s-ar fi obtinut deja primele avize. Stadionul va avea o capacitate de 10.000 de locuri.

Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt a declarat ca autoritatile locale au intentia de a construi un nou stadion in Slatina, si primele demersuri in acest sens au fost deja facute. Conform lui Oprescu, noua constructie va fi amplasata in incinta Complexului 1 mai, in locul amplasamentului actual.

Proiectul prevede demolarea constructiei actuale, la fel ca in cazul Stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova, unde s-a daramat vechea arena, pentru a face loc celei noi. In acest sens, Oprescu a precizat ca: "Asa cum s-a intampla cu Stadionul „Ion Oblemenco” de la Craiova, mai intai va fi demolata actuala arena, in locul ei fiind construit un imobil modern."

"Avem in intentie sa construim un stadion la Slatina. Am demarat primele documente pentru aceasta investitie, prin CNI. Stadionul va avea in jur de 10.000 de locuri, proiectarea si toate studiile le face Compania Nationala de Investitii. Noua investitie va fi pe amplasamentul actualului Stadion", a declarat presedintele CJ Olt.



Stadionul "1 mai" este amplasat aproape de faleza raului olt, pe strada George Poboran si are o capacitate de 12.000 de locuri. Ultima renovare efectuata la aceasta arena a fost in anul 2008, cand s-au adus scaune noi la tribuna intai. Noua arena, insa, va fi moderna si utilata corespunzator, la cele mai inalte standarde.

Afla mai multe despre: stadion slatinacniconsiliu judeteanslatinadecizieanunt 

viewscnt
Articole similare