Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer anunţat de CFR! Un jucător din lotul Islandei la EURO 2016 a semnat cu formaţia lui Edi Iordănescu. Primele declaraţii ale acestuia

Transfer anunţat de CFR! Un jucător din lotul Islandei la EURO 2016 a semnat cu formaţia lui Edi Iordănescu. Primele declaraţii ale acestuia

CFR Cluj

Comentarii

Runar Mar Sigurjonsson a fost anunţat, oficial, de CFR Cluj, pe pagina de facebook a echipei. Mijlocaşul islandez a părăsit-o pe FC Astana pentru a veni în România. În vărstă de 30 de ani, Sigurjonsson este cotat la un milion de euro de către transfermarkt.

Un nou transfer a fost efectuat de CFR. Clujenii l-au adus pe Runar Mar Sigurjonsson, de la fosta lor adversară din preliminarile Ligii Campionilor, FC Astana. Islandezul de 30 de ani este foarte experimentat, după ce a jucat, de-a lungul carierei, în Islanda, Olanda, Suedia, Elveţia şi Kazakhstan.

Clujenii au postat, astăzi, pe pagina lor de Facebook, prezentarea noii achiziţii.” CFR este o echipă bună, am auzit doar lucruri bune despre oraş, despre club. Pentru mine a fost o decizie uşoară să mă alătur formaţiei” a spus islandezul. Când a fost întrebat cum se descrie ca jucător, Sigurjonsson a spus ”cred că sunt un jucător ce munceşte din greu, încerc să ofer totul pentru echipă, să marchez, să dau pase decisive. dar cel mai important, încerc să dau tot pentru echipă.”.

Mijlocaşul de 30 de ani a câştigat 3 trofee în careiră- Cupa Ligii Islandei (2011) şi Campionatul(2019) şi Supercupa(2020) Kazakhstanului. Sigurjonsson va purta tricoul cu numărul 8 la CFR.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare