Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer bombă în Anglia! Trădarea pregătită în timp ce Mourinho era în România. Starul lui United "vânat" de o rivală

Transfer bombă în Anglia! Trădarea pregătită în timp ce Mourinho era în România. Starul lui United "vânat" de o rivală

Premier League

Comentarii

Presa din Anglia anunţă astăzi intensificarea negocierilor dintre Tottenham şi Manchester United pentru transferul atacantului francez Anthony Martial.

Conform Daily Mail, vârful de 22 de ani a devenit o prioritate pentru managerul lui Spurs, Mauricio Pochettino, care în această vară va avea la dispoziţie un buget de transferuri de aproximativ 120 de milioane de euro, la care se vor adăuga eventualele sume încasate din vânzarea de jucători.

În 2015, Martial făcea pasul spre United la doar 19 ani şi devenea atunci cel mai scump tânăr jucător din istoria fotbalulul. "Diavolii" achitau 60 de milioane de euro către AS Monaco, plus bonusuri care puteau duce suma totală a mutării la 80 de milioane de euro.

Totuşi, Martial nu a devenit un om de bază pe Old Trafford, iar în mandatul lui Jose Mourinho a fost mai mult rezervă, o situaţie cu care internaţionalul francez nu se poate împăca. Informaţia a apărut în timp ce managerul portughez al lui United se află în vacanţă, înainte de CM 2018, şi a făcut o vizită-fulger în România, unde a asistat la amicalul cu Finlanda, de la Ploieşti.



Martial a ratat lotul Franţei pentru CM 2018, iar din acest punct de vedere negocierile dintre Tottenham, United şi reprezentanţii jucătorului se pot derula în linişte.

AICI ai Programul complet al CM 2018

Afla mai multe despre: martialmourinhounitedtransfertottenham 

viewscnt
Articole similare