Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-bombă în Italia. Ibrahimovic pleacă de la AC Milan şi semnează cu alt club din Serie A: antrenorul a "dat din casă"

Transfer-bombă în Italia. Ibrahimovic pleacă de la AC Milan şi semnează cu alt club din Serie A: antrenorul a "dat din casă"

AC Milan

Comentarii

Sinişa Mihajlovic (51 de ani), antrenorul Bolognei, a dezvăluit pentru presa din Serbia o discuţie pe care a avut-o cu Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) şi a spus că atacantul suedez va pleca sigur de la AC Milan când perioada următoare de mercato se va deschide. Mihajlovic a spus că s-ar putea ca "Ibracadabra" să joace la Bologna în sezonul viitor.

Zlatan Ibrahimovic a confirmat că va pleca de la AC Milan în vară. Asta susţine Mihajlovic, antrenorul Bolognei, care a discutat cu presa din Serbia şi le-a făcut această dezvăluire. În ianuarie, Ibra a semnat pe şase luni cu AC Milan, dar se pare că nu va mai rămâne pe San Siro şi din vară, după ce s-a certat cu conducerea clubului.

Mihajlovic a spus că, din vară, Zlatan va semna cu Bologna sau se va întoarce în ţara natală, Suedia: "M-a sunat acum câteva zile şi mi-a spus că se va hotărâ ce va face în vară. În mod cert, nu va rămâne la Milan, rămâne de văzut daca va semna cu noi (n.r. - Bologna) sau se va întoarce în Suedia. Ibra mă tratează diferit faţă de cum face cu alţii. E din cauză că oamenii periculoşi recunosc oamenii periculoşi!", a declarat Sinişa Mihajlovic pentru Vece sa Ivanom Ivanovicem.

Ajuns la începutul lui 2020 la AC Milan, pentru a doua aventură a carierei pe San Siro, Zlatan Ibrahimovic a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în cele 810 minute strânse pe gazon în 10 partide din toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milantransferbolognasinisa mihajlovic 

viewscnt
Articole similare