Experiențe împreună.
You are here:

Transfer BOMBĂ în La Liga! Edinson Cavani şi-a dat ACORDUL. Când se face mutarea

Transfer BOMBĂ în La Liga! Edinson Cavani şi-a dat ACORDUL. Când se face mutarea

Primera Division

Comentarii

Edinson Cavani va juca la Atletico Madrid. Cel puţin aşa susţine presa franceză, care dă ca sigură mutarea uruguayanului din vară.

Cavani îşi încheie contractul cu Paris Saint Germain pe 30 iunie şi aproape sigur va alege să plece din Capitala Frantei. Deşi s-a vehiculat un contract fabulos din China, Cavani vrea să rămână în Europa, iar Le10Sport anunţă că opţiunea lui Cavani este Atletico Madrid.

Conform sursei citate, Cavani şi-a dat deja acordul pentru a juca pe Wanda Metropolitano. Intenţia sa este să joace încă unul sau doi ani la nivel înalt.

Pe Atletico Madrid, transferul lui Cavani nu o va costa niciun ban. Uruguayanul vine în calitate de jucător liber de contract şi va avea un salariu de 15 milioane de euro pe an. Diego Pablo Simeone este cel care a insistat pentru transferul vârfului de la PSG.

În vârstă de 32 de ani, Cavani joacă la PSG din 2013, formaţie pentru care a marcat 195 de goluri în 284 de jocuri. Cavani are 114 selecţii în reprezentativa Uruguayului şi 48 de goluri.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe