Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer bombă în Liga 1. Directorul sportiv al lui AS Roma vrea să facă rapid afacerea. Clubul care dă o super lovitură

Transfer bombă în Liga 1. Directorul sportiv al lui AS Roma vrea să facă rapid afacerea. Clubul care dă o super lovitură

Superliga

Comentarii

AS Roma este tot mai interesată de unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia nouă, Florinel Coman şi de afacere se ocupă Gianluca Petrachi, directorul sportiv al clubului italian.

Ieri, Daily Mail a surprins după ce a anunţat că Florinel Coman este urmărit de trei echipe din Premier League: West Ham, Chelsea şi Manchester City. Plus una din Italia, AS Roma. Astăzi, site-ul footballnews24.it oferă detalii despre interesul lui AS Roma pentru mijlocaşul FCSB-ului.

Potrivit sursei citate, cel care l-a urmărit pe Florinel Coman a fost Gianluca Petrachi, directorul sportiv al lui AS Roma. Fostul mijlocaş italian a rămas impresionat de calităţile arătate de Florinel Coman şi l-a trecut pe lista de transferuri.

Cei de la footballnews24.it scriu că Petrachi nu se lasă intimidat de interesul celor trei cluburi din Premier League, dar vrea să acţioneze rapid, pentru a fi sigur de afacere. În acest context, dacă aceste informaţii se confirmă, n-ar fi exclus ca AS Roma să încerce un transfer încă din această iarnă.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare