Experiențe împreună.
You are here:

Transfer BOMBĂ în Liga I. Alibec dă o nouă lovitură şi semnează cu o echipă din Europa League. Becali l-a ruinat la FCSB, iar acum e din nou în top

Transfer BOMBĂ în Liga I. Alibec dă o nouă lovitură şi semnează cu o echipă din Europa League. Becali l-a ruinat la FCSB, iar acum e din nou în top

FCSB

Comentarii

Denis Alibec are parte de un start de sezon excelent, iar până acum a marcat şapte goluri în cele 12 meciuri jucate în Liga I pentru Astra. Inclusiv în partida cu fosta sa echipă, FCSB, atacantul a înscris de două ori.

Evoluţiile bune ale lui Denis Alibec sunt extrem de apreciate de oamenii din fotbalul românesc. Fostul selecţioner al naţionalei României, Cosmin Contra, l-a convocat pe atacant la ultimele două acţiuni ale tricolorilor din preliminariile pentru Euro 2020, cu Suedia şi cu Spania.

De altfel, forma bună pe care o traversează Denis Alibec a făcut ca echipe importante din fotbalul european să se intereseze de serviciile sale. Conform sport.ro, Ludogoreţ l-a urmărit cu mare atenţie pe atacant în ultima perioadă, iar în pauza de iarnă va încerca să obţină transferul jucătorului Astrei.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Denis Alibec pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Becali l-a distrus la FCSB, Alibec a renăscut la Astra

Transferat în ianuarie 2017, de la Astra, Denis Alibec nu s-a acomodat deloc la FCSB. Atacantul a dezamăgit în tricoul roş-albaştrilor, astfel că Gigi Becali, care a plătit 2 milioane de euro pentru transfer, l-a criticat de fiecare dată când a avut ocazia pe Alibec. 

Pentru a-şi relansa cariera, atacantul a revenit la Astra în vara lui 2018. S-a acomodat rapid la gruparea giurgiuveană, iar, odată cu venirea lui Constantin Budescu, Alibec a început din nou să impresioneze şi să-i convingă pe scouterii echipelor din fotbalul european că merită un nou transfer în afara Ligii I.

"Când au mingea la picior, sunt decisivi şi mă bucur foarte mult că au revenit să joace la un nivel mai bun. Cu siguranţă, cred că Astra va face o performanţă bună. Dacă nu pleacă nici Budescu, nici Alibec, eu zic că Astra se bate la titlu. Alibec nu ştiu de ce nu a plecat la o echipă mai mare, putea să joace la un nivel foarte bun. Eu îl compar cu Adriano" , a declarat fostul jucător al Astrei şi al FCSB-ului, Junior Morais.

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO