Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer BOMBĂ în Liga I. "Perla" Olteniei merge în Serie A. Un antrenor celebru l-a cerut de urgenţă pe Mihăilă la echipă

Transfer BOMBĂ în Liga I. "Perla" Olteniei merge în Serie A. Un antrenor celebru l-a cerut de urgenţă pe Mihăilă la echipă

Fotbal

Comentarii

Fără doar şi poate Valentin Mihăilă este omul momentului în fotbalul românesc. Prestaţiile sale pentru U Craiova şi naţionala României de tineret nu au rămas fără ecou peste hotare, acolo unde ar putea ajunge în perioada următoare.

După ce s-a vorbit de un interes al celor de la Ajax Amsterdam, care şi-a pus scouterii să-l monitorizeze atent pe fotbalist, de data aceasta este vorba e un club din Serie A care a pus ochii pe "perla Olteniei". Asta şi pentru că un om ce cunoaşte foarte bine campionatul românesc l-a pus pe lista de priorităţi, în următoarea perioadă de transferuri.

Italianul Walter Zenga (59 de ani) este în "pole-position" să preia formaţia Udinese în următoarea perioadă şi, conform Spynews, le-ar fi spus apropiaţilor că îl admiră pe jucătorul oltenilor şi că doreşte să-l antreneze cât de curând.

După 12 runde, Udinese eeste pe locul 12 în Serie A, cu 14 puncte.

Walter Zenga este unul dintre portarii de legendă ai Italiei de la finele anilor 90. A fost legitimat timp de 16 ani la Internazionale Milano, altături de care a cucerit de două ori Cupa UEFA. În cariera sa antrenor, Walter Zenga a trecut pe la FC Naţional, FCSB şi Dinamo, până să se întoarcă în ţara natală, la formaţii precum Catania, Palermo, Sampdoria, Crotone sau Venezia.

Un club este gata să ofere cinci milioane de euro pentru Mihăilă

Silviu Bogdan, fost manager al centrului de juniori al Craiovei, susţine că Valentin Mihăilă are ofertă clară de la un club din Europa. Suma este consistentă, cinci milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge la încă două milioane de euro:

"Un club important din Europa e gata să ofere minimum cinci milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la şapte milioane de euro. Dar, aşa cum îl ştiu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puţin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare