Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Transfer" bombă pentru Real Madrid. Florentino Perez a luat decizia finală. ”Galacticii” au dat marea lovitură

"Transfer" bombă pentru Real Madrid. Florentino Perez a luat decizia finală. ”Galacticii” au dat marea lovitură

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a avut start dezastruos de sezon, dar şi-a revenit cu Solari pe bancă. Se anunţă un final de an incendiar şi mai ales un 2019 de foc pentru ”galactici”, cu multe noutăţi.

Planul pentru noul Santiago Bernabeu e gata, iar în 2019 va avea loc licitaţia pentru construcţia noii arene. Conducerea lui Real e conştientă stadionul nou va avea potenţialul de a-i aduce mai multe venituri decât actuala arenă din multe puncte de vedere. Se vorbeşte printre altele despre un "Bernabeu" complet digitalizat, de o zonă comercială modernizată şi despre un muzeu nou, iar pentru ca toate acestea să devină realitate şi să şi aducă veniturile estimate e nevoie de profesionişti.

  • LIVE VIDEO | Brazilia - Camerun, în direct, marţi, de la 21:30, la Telekom Sport 2. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, intră aici: telekom.ro/plus


Florentino Perez a angajat o celebră firmă de consultanţă, care să se ocupe de logistica şi sistematizarea facilităţilor noii arene.  E vorba de o firmă care are sedii pe cinci continente şi care este lider pe piaţa de afaceri pentru arene sportive şi care a mai colaborat în Spania cu Barcelona, cu Atletico Madrid şi în Anglia cu Tottenham şi Manchester City, în timp ce în Statele Unite s-a ocupat exclusiv de arena celor de la New York Yankees şi de a celor de la Dallas Cwboys. 

Planul de afaceri pe care se bazează Real Madrid pentru noul stadion vizează încasări cu peste 150 de milioane pe an în plus faţă de cele 173 de milioane obţinute în ultimul an. 

Afla mai multe despre: real madridsnatiago bernabeuflorentino perezstadion 

viewscnt
Articole similare