Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer bombă reuşit de Gent chiar înaintea meciului cu Viitorul

Transfer bombă reuşit de Gent chiar înaintea meciului cu Viitorul
Comentarii

Viitorul Constanţa intră la mijlocul săptămânii viitoare în competiţie, în turul al doilea UEFA Europa League. Adversara puştilor lui Hagi va fi KAA Gent, şi nu Antwerp, aşa cum se stabilise la tragerea la sorţi.

Chiar înaintea meciului tur cu Viitorul, belgienii au reuşit un transfer extrem de spectaculos. Este vorba despre Michael Ngadeu, fostul jucător al celor de la FC Botoşani. Internaţionalul camerunez a fost adus de la Slavia Praga, în schimbul a 4.5 milioane de euro. 

De pe urma transferului va profita şi FC Botoşani, care încă deţinea procente dintr-o eventuală vânzare a camerunezului. 900.000 de euro vor încasa moldovenii.

Ngadeu a fost unul dintre remarcaţii sezonului trecut din UEFA Europa League, când Slavia a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminată de eventuala câştigătoare a trofeului Chelsea. Ngadeu a jucat 11 din cele 12 meciuri ale Spartei în competiţie şi a marcat de două ori. Cel mai important gol a fost cel marcat împotriva Sevillei, care a consemnat calificarea echipei sale.

În altă ordine de idei, Gent a disputat sâmbătă ultimul test înaintea partidei cu Viitorul. Belgienii au făcut 1-1 cu Stade de Reims, locul 8 în sezonul precedent din Ligue 1.

Meciul tur dintre KAA Gent şi Viitorul este programat joi, de la ora 21:30, în Belgia.

Afla mai multe despre: kaa genttransfermichael ngadeuviitorul 

viewscnt
Articole similare